Search
Close this search box.

Baguetter med surdeig

Nydelige små baguetter med surdeig av fullkornshvete er perfekt å servere til frokost, lunsj eller som tilbehør til middagen.
Baguetter med surdeig delt i to.
porsjoner5

Ingredienser

Fremgangsmåte

  • Ha bakeklar surdeig sammen med alle øvrige ingredienser i en bakebolle og elt deigen sammen med eltekrok i 13-15 min. Knar du for hånd, må du beregne litt lenger eltetid for at deigen skal bli smidig.
  • Ha deigen i en smurt bakebolle, dekk til med plast og la deigen forheve i 1 - 1,5 time.
  • Velt deigen forsiktig over på en melet kjøkkenbenk og del deigen opp i 5 like store deler. Form forsiktig til baguetter for hånd uten å kna deigen for mye. Legg deigemnene i en langpanne eller to, dekket med bakepapir. Dekk til med plast og etterhev baguettene i ca. 1 - 1,5 time.
  • Forvarm ovnen til 230 grader.
  • Stek baguettene midt i ovnen i ca. 10 - 15 minutter til de har fått en fin og gyllen farge.
  • Avkjøl baguettene på rist etter steking.
Skriv ut oppskriften

Kanskje du også vil like?

Medaljonger med skogsbærkrem

Medaljonger med skogsbærkrem

Vannbakkels med sprø topping og bær

Vannbakkels med sprø topping og bær

Vannbakkels med melkesjokolade og appelsinkrem

Vannbakkels med melkesjokolade og appelsinkrem

Scroll to Top