Search
Close this search box.

Hjemmelagde pølsebrød

Hjemmelagde pølsebrød løfter opplevelsen av å spise pølser, for det smaker virkelig godt! Disse pølsebrødene er halvgrove som gjør deg god og mett lenger. Med denne oppskriften kan også lage hamburgerbrød eller pinnebrød, hvis du heller ønsker det.
Pølser i hjemmelagde pølsebrød.
porsjoner10

Ingredienser

DEIG

TOPPING

  • 5 ss sesamfrø til topping

Fremgangsmåte

  • Ha alle ingrediensene i en bakebolle sammen med vann og smuldret gjær. Elt deigen sammen med ertekrok o ca. 10 - 15 minutter til deigen er smidig. Dekk til bakebollen til med plast og la deigen forheve i 30 min. Forvarm i mellomtiden ovnen til 225 grader.
  • Elt deigen lett og trill den ut til en «pølse» og del den opp i like store deler. Trill deigemnene til boller som rulles til små brød. Legg på stekebrett med bakepapir og klem de litt flate med håndbaken. Dekk til og etterhev pølsebrødene i ca. 60 - 90 minutter eller til de er dobbelt så store.
  • Pensle brødene lett med vann og strø på sesamfrø. Stek brødene i ca. 10 - 15 minutter eller til de har fått en lys gyllen farge. Avkjøl brødene på rist etter steking.

Notes

Baketips!

Hvis du skal bake pølsebrødene dagen innen de skal serveres er det lurt å bruke produktet som heter Ferskere Bakst - da holder de hjemmelagde pølsebrødene seg ferske og fine til dagen etter.
Skriv ut oppskriften

Kanskje du også vil like?

Scroll to Top