Iskake med Smash!

Iskake er perfekt til selskaper for den kan lages mange dager i forveien. Denne kaken har en deilig bunn med knust smash, en kremet iskrem marmorert med smashsaus toppet med en myk krem og mer smashsaus. Rett og slett en smashing dessert!  
porsjoner8 stk

Ingredienser

Bunn

  • 200 g Smash!

Smash-is

  • 5 dl kremfløte
  • 360 g søt kondensert melk
  • 1,5 dl Smash! saus

Topping

  • 3 dl kremfløte
  • 2 ts sukker
  • 1-2 dl Smash! saus
  • noen Smash! til pynt

Fremgangsmåte

  • Ha bakepapir i bunnen av en springform på 20-22 cm diameter. Klipp en lang strimmel bakepapir og ha rundt kanten av formen. 
  • Ha smash i bunnen av kakeformen. Rist litt på formen så smashen dekker bunnen. Ha i litt mer hvis du ønsker. Hvor mye smash du har i bunnen av formen kan du godt variere. 
  • Bland kremfløte og kondensert melk i en bolle og pisk sammen til en fast krem. Vend til slutt inn smashsaus. Bare vend rundt et par ganger så får du en fin marmorering i isen. Hell over i formen og glatt ut overflaten med en spiseskje eller slikkepott. Dekk med plastfolie og sett i fryseren i minst 6 timer til den er gjennomfryst.
  • Ved servering:  Ta springformen og bakepapiret av iskaken. Sett kaken på et kakefat. Hell over smashsaus og la sausen renne litt over kanten av kaken. Pisk kremfløte og sukker til en myk krem. Ha over på kaken og pynt med smash og mer smashsaus. Server med det samme. 
Skriv ut oppskriften

Kanskje du også vil like?

Scroll to Top