Krutonger
Krutonger er perfekt tilbehør til salater og supper, og en ypperlig måte å bruke opp brød som begynner å bli tørt. Du kan bruke hvilke urter du ønsker. Her brukte vi en blanding av persille, timian og basilikum, for det passet så bra til tomatsuppen.

Ingredienser
- 4 stk tykke brødskiver
- 4 ss olivenolje
- 2 ss finhakkede urter
- 1 ts flaksalt (valgfritt)
- 1 fedd hvitløk
Fremgangsmåte
- Forvarm stekeovnen til 200 grader over og undervarme. Skjær brødskivene i terninger og legg utover en stekeplate med bakepapir.
- Rør urter og finhakket (eller most) hvitløk i oljen, og hell over brødterningene. Dryss på salt og vend rund på terningene.
- Stek midt i ovnen i ca 15 minutter mens du vender rundt på de underveis. Stek til terningene er gylne.