Search
Close this search box.

Lapper med sjokolade

Deilige lapper med sjokolade på 1-2-3! Lapper med sjokolade smaker helt nydelig! Både store og små liker disse, og de kan like gjerne lages som en dessert som til kveldskos med familien.
Nystekte lapper laget med sjokolade. Toppet med Idun sjokoladesaus og friske bær
porsjoner15

Ingredienser

Lapperøre

  • 2 stk egg
  • 90 g sukker
  • 5 dl melk
  • 300 g kefir (eller kulturmelk)
  • 2 ss bakekako
  • 1,5 ts Idun natron
  • 100 g ODENSE Mørk 55 % sjokolade

Fremgangsmåte

  • Start med å smelte smøret og sett til siden.
  • Visp sammen egg og sukker i en passe stor bakebolle. Rør inn det smeltede smøret sammen med kulturmelken. Rør inn mel og kakao sammen med natron, litt etter litt til en jevn røre. Vend inn hakket sjokolade til slutt.
  • Smelt litt smør i pannen og legg en stor skje røre i pannen. Jevn ut og stek lappene jevnt på begge sider. Lappene er klare til å snus når de bobler lett på oversiden.
  • Servér lappene med Idun sjokoladesaus og friske bær!
Skriv ut oppskriften

Flere pannekakeoppskrifter

  • Alle
  • Pannekaker
Alle
  • Alle
  • Pannekaker

Lapper

Havrelapper

Havrelapper

Pannekake-kake

Pannekake kake med krem

Kanskje du også vil like?

Medaljonger med skogsbærkrem

Medaljonger med skogsbærkrem

Vannbakkels med sprø topping og bær

Vannbakkels med sprø topping og bær

Vannbakkels med melkesjokolade og appelsinkrem

Vannbakkels med melkesjokolade og appelsinkrem

Scroll to Top