Cottage cheese proteinrundstykker
Mettende, proteinrike og utrolig gode proteinrundstykker. Chiafrøene bidrar til konsistensen med en ekstra liten krunsj! Ønsker du å finne ut hvor grove rundstykkene eller brødene du baker er? Legg inn vekten på de forskjellige meltypene, korn og kli i oppskriften din i vår brødkalulator, og sjekk resultatet!
Ingredienser
- 3 stk egg
- 250 g cottage cheese
- 70 g Sammalt hvetemel, fint eller grovt
- 100 g lettkokte havregryn (store)
- 18 g chiafrø, tørket
- 1,5 ts bakepulver
- 1 ss rapsolje
- 0,5 ts salt
Fremgangsmåte
- Forvarm stekeovnen til 180 grader med vanlig over- og undervarme.
- Bland alle ingrediensene sammen, og fordel massen på 9 rundstykker på et stekebrett med bakepapir.
- Rundstykkene stekes i ca. 25 minutter og avkjøles etter steking.