Proteinrundstykker

Oppskrift på proteinrundstykker Mettende, proteinrike og utrolig gode proteinrundstykker. Chiafrøene bidrar til konsistensen med en ekstra liten krunsj! Ønsker du å finne ut hvor grove rundstykkene eller brødene du baker er? Legg inn vekten på de forskjellige meltypene, korn og kli i oppskriften din i vår brødkalulator, og sjekk resultatet!
Proteinrundstykker

Ingredienser

  • 3 stk egg
  • 250 g cottage cheese
  • 70 g Sammalt hvetemel, fint eller grovt
  • 100 g lettkokte havregryn (store)
  • 18 g chiafrø, tørket
  • 1,5 ts bakepulver
  • 1 ss rapsolje
  • 0,5 ts salt

Fremgangsmåte

  • Forvarm stekeovnen til 180 grader med vanlig over- og undervarme.
  • Bland alle ingrediensene sammen, og fordel massen på 9 rundstykker på et stekebrett med bakepapir.
  • Rundstykkene stekes i ca. 25 minutter og avkjøles etter steking.
Skriv ut oppskriften

Kanskje du også vil like?

Scroll to Top