Search
Close this search box.

Pull apart brød med brie

Et godt snadderbrød som er godt å kose seg i de små kveldstimer, eller til grillmaten i sommer. Kanskje servere brødet til tapas?
Nystekt pull apart brød med brie på en trefjøl.
porsjoner4

Ingredienser

Gjærdeig:

Fyll:

  • Brie, vårløk, og raspet ost.

Fremgangsmåte

  • Ha alle ingrediensene i en bakebolle sammen med smuldret fersk gjær og romtemperert smør i terninger. Elt deigen sammen med en eltekrok på lav/middels hastighet i ca.10 - 15 minutter til deigen slipper bakebollen.
  • Dekk bakebollen til med plast og forhev deigen i ca. 30 minutter
  • Form deigen til ett rundt brød og legg på stekebrett med bakepapir. Dekk til med plast og etterhev brødet i ca. 60 min eller til det er dobbelt så stort. Forvarm i mellomtiden ovnen til 200 grader.
  • Stek brødet på nederste rille i ca. 25 minutter. Skjær brødet opp i ruter og stikk inn brie i skiver. Dryss på med raspet ost og hakket vårløk. Stek brødet ytterlig i ca. 5 - 10 minutter til osten har smeltet. Servér brødet mens det ennå er litt varmt!

Tips og triks

Tips!

I stedet for å lage ett stort brød, kan du lage to små brød. Steketiden vil da bli noe kortere.
Skriv ut oppskriften

Kanskje du også vil like?

Pannekaker

Pannekaker

Sveler

Sveler

Stratoskake

Stratoskake

Scroll to Top