Search
Close this search box.

Risboller

Risboller er enkelt å lage og faller godt i smak hos både barn og voksne. De er populære i barneselskaper, og er ofte å finne på kakebordet til jul. I denne oppskriften bruker vi kakao i stedet for kokesjokolade.
Risboller i små muffinsformer.
porsjoner35

Ingredienser

  • 1 stk egg
  • 250 g melis
  • 2 ss sterk kaffe
  • 2 ss bakekakao
  • 250 g delfiafett
  • 100 g puffet ris

Fremgangsmåte

  • Start med å smelte defiafett i en kjele og sett til siden for litt avkjøling.
  • Bland sammen egg, melis, kaffe og kakao i en bakebolle og rør godt sammen. Hell i det smeltede delfiafettet og puffet ris. Rør det hele sammen til en jevn masse.
  • Mens blandingen fortsatt er varm, sett små topper med risboller i små muffinsformer med hjelp av to spiseskjeer. Pynt gjerne risbollene med litt kakepynt innen de stivner helt og avkjøl risbollene i kjøleskapet.

Tips og triks

Risbollene oppbevares best kjølig i en lufttett boks.
Skriv ut oppskriften

Flere juleoppskrifter

  • Alle
  • Jul
Alle
  • Alle
  • Jul
Bountykuler på en tallerken.

Bountykuler

Hjemmelaget pepperkakehus med melisglasur og kakepynt.

Pepperkakehus

gule bomber med hasselnøtter

Gule bomber med hasselnøtter

Kanskje du også vil like?

Pannekaker

Pannekaker

Sveler

Sveler

Stratoskake

Stratoskake

Scroll to Top