Trippel sjokolade-brownies
Fantastisk gode brownies med trippel sjokolade: mørk, lys og melkesjokolade! Dette blir en myk brownie, med en perfekt krakelert overflate. Perfekt å gi bort til kjæresten, eller til mamma på morsdagen!
Fantastisk gode brownies med trippel sjokolade: mørk, lys og melkesjokolade! Dette blir en myk brownie, med en perfekt krakelert overflate. Perfekt å gi bort til kjæresten, eller til mamma på morsdagen!
Herlige vaniljemuffins med klovnemotiv, luftig krem og enkel pynt. Perfekte til barnebursdagen eller temafesten! Anbefalte oppskrifter Vannbakkels Salt karamellsaus Italiensk marengs
Ostekake med pepperkakebunn er den perfekte juledesserten! Nydelig til kaffen både i adventstiden og i romjula. Appelsinen og pepperkakene sammen gir en herlig juleharmoni, og ostekremen er perfekt myk.
Kransekakestenger med nougat er lett å lage med ferdigkjøpt kransekakemasse! Disse stengene er fylt med bløt nougat og dyppet i sjokolade som gjør kransekakestengene supergode.
Iskake med mandelbunn, Nugatti og Smash! I denne oppskriften på iskake med mandelbunn kombinerer vi to storfavoritter: Nugatti og Smash! Bunnen er laget med malte mandler og Polly Peanøtter, som gir kaken en ekstra god smak. Fyllet består av en himmelsk blanding av vaniljeis, Smash og sjokoladepålegg… dette MÅ bli en hit blant både store …
Sjokoladekake med kefir gir en saftig sjokoladekake med himmelsk god smak. I denne oppskriften har vi laget en deilig krem på sjokoladekaken som gjør den enda mer festfin. Dette er en kake som passer å servere til de aller fleste anledninger, for hvem liker ikke sjokoladekake?
En kladdkake er en saftig og litt bløt sjokoladekake. Kaken er veldig populær blant våre kjære naboer i Sverige. Den er lett å lage og den er utrolig god på smak – prøv selv!
Store blåbærmuffins er ikke til å motstå! I denne oppskriften er det i tillegg deilige biter med sjokolade og litt havre på toppen.
Italiensk marengs er pisket sammen med varm sukkerlake og gir en sterk marengs som holder fasongen godt. Den inngår gjerne i en moussé, men er perfekt å bruke på toppen av terter. Denne marengsen tåler å fryses ned til senere bruk.