Påske

Vafler med appelsiner i karamellsaus

Vafler med appelsiner i karamellsaus

Vafler med karamell-appelsiner! Her får du friskt og søtt på samme tid! En enkel og utrolig god dessert, som blant annet passer perfekt til påske.

Bollefocaccia med appelsinkrem

Bollefocaccia med appelsinkrem

Bollefocaccia med appelsinkrem er en enkel og morsom vri på de klassiske skolebollene! I stedet for å forme skoleboller, er det bare å klemme deigen ut i en form. Appelsinkremen er et friskt alternativ til vaniljekremen, og passer kjempefint til blant annet påske!

Marsipanegg i marshmallowsreder

Marsipanegg i marshmallowsreder

Søtere bakst til påske skal man lete lenge etter! Vi snakker luftige og myke reder av marshmallows, med en mild smak av vanilje og ristet kokos. "Redene" toppes med søte marsipanegg – nydelige både som pynt og til å spise opp! Flere påskeoppskrifter Alle Påske Alle Alle Påske Klipeekrans Sjokoladekake med glasur Knuter med sitron …

Marsipanegg i marshmallowsreder Read More »

Hjerteformede marshmallows

Hjerteformede marshmallows

Det er enklere å lage marshmallows enn man skulle tro. Disse hjerteformede marshmallowsene er myke og luftige, med en god smak av vanilje. Perfekte i en kopp kakao til noen du er glad i!

Nystekte lyse muffins med pynt på toppen.

Lyse muffins

Lyse muffins med en god smak av vanilje er et godt utgangspunkt, og det tar kun en halv time å lage de. Du kan tilsette røren smak som sjokoladebiter, friske bær eller andre spennende smaker hvis du ønsker det.

Nystekte luftige vafler med melk stablet på hverandre.

Luftige vafler med gjær

Luftige vafler er ikke alltid like lett å få til. I denne oppskriften bruker vi fersk gjær og melk som gjør vaflene både luftige og gode – prøv selv!  

Nystekte vafler laget av verdens beste vaffelrøre.

Vaffelrøre

Vaffelrøre som gir verdens beste vafler er laget av Sjømannskirken i København. Sjømannskirker fra hele verden har kjempet om å lage den beste vaffeloppskriften. Denne oppskriften er blitt kåret til den aller beste vaffeloppskriften i 2008, 2011 og 2012. Jammen er den god også!

Nystekt klippekrans på en grå asjett.

Klipeekrans

Klippekrans er fint å servere når du får kaffebesøk. Kransen fylt med bakeklar kransekakemasse og er toppet med høvlede mandler. Gjærdeigen er kan gjerne lages helt uten melk ved å benytte margarin uten melk.

Suksessterte med påskepynt på toppen.

Suksessterte

Suksessterte med nøttebunn og en smakfull eggekrem er virkelig en drømmekake. Denne kaken har vært populær i mange år, og er ofte et "must" på flotte kakebord. Med sin gule eggekrem er det en perfekt kake å lage til påske, men med ulik pynt og sin nydelige smak passer denne til alle anledninger!

Scroll to Top