Påske

Nystekte lyse muffins med pynt på toppen.

Lyse muffins

Lyse muffins med en god smak av vanilje er et godt utgangspunkt, og det tar kun en halv time å lage de. Du kan tilsette røren smak som sjokoladebiter, friske bær eller andre spennende smaker hvis du ønsker det.

Nystekte luftige vafler med melk stablet på hverandre.

Luftige vafler med gjær

Luftige vafler er ikke alltid like lett å få til. I denne oppskriften bruker vi fersk gjær og melk som gjør vaflene både luftige og gode – prøv selv!  

Nystekte vafler laget av verdens beste vaffelrøre.

Vaffelrøre

Vaffelrøre som gir verdens beste vafler er laget av Sjømannskirken i København. Sjømannskirker fra hele verden har kjempet om å lage den beste vaffeloppskriften. Denne oppskriften er blitt kåret til den aller beste vaffeloppskriften i 2008, 2011 og 2012. Jammen er den god også!

Nystekt klippekrans på en grå asjett.

Klipeekrans

Klippekrans er fint å servere når du får kaffebesøk. Kransen fylt med bakeklar kransekakemasse og er toppet med høvlede mandler. Gjærdeigen er kan gjerne lages helt uten melk ved å benytte margarin uten melk.

Suksessterte med påskepynt på toppen.

Suksessterte

Suksessterte med nøttebunn og en smakfull eggekrem er virkelig en drømmekake. Denne kaken har vært populær i mange år, og er ofte et "must" på flotte kakebord. Med sin gule eggekrem er det en perfekt kake å lage til påske, men med ulik pynt og sin nydelige smak passer denne til alle anledninger!

gulrotkake med krem og valnøtter

Gulrotkake med valnøtter

Gulrotkake med valnøtter og en nydelig ostekrem, pyntet med friske blåbær og mynte! Kaken kan enten lages som rund kake, eller i langpanne – det er ditt valg!

saftig sitronkake

Saftig sitronkake

En saftig og frisk hjemmelaget formkake med sitronglasur som passer perfekt til kaffegjester!

Sitronterte med marengs i en rund form.

Sitronterte med marengs

Verdens beste sitronterte lager du selv! Sitronterte med marengs er en kjempelekker frisk og lett kake. Servér sitronterten til dessert eller ved siden av en god kopp kaffe en solfylt sommerdag!

Ostekake med appensingele

Ostekake med appelsingelé

Ostekake med appelsingele smaker friskt og godt – en enkel kake som passer fint å servere til de fleste anledninger. Ønsker du en annen smak på geléen, kan du bytte ut med den smaken du selv foretrekker.  

Scroll to Top