Ha alle ingredienser i bakebollen på en kjøkkenmaskin sammen med smuldret gjær og romtemperert smør. Elt med deigen med en eltekrok i ca. 13 minutter på lav hastighet, og 2 minutter på middels hastighet. Synes du deigen er for hard, spe på en skvett med veske. Elter du deigen for hånd, må du beregne omtrent dobbelt så lang eltetid. Ønsker du å ha i rosiner eller hakket sjokolade i deigen, elter du dette inn til sist. Forhev deigen tildekket i ca. 30 minutter på kjøkkenbenken Trill deigen til like store boller og legg på stekebrett med bakepapir. Dekk til brettene og etterhev bollene i ca. 60 - 90 minutter eller til de er dobbelt så store. Forvarm i mellomtiden ovnen til 200 grader med vanlig over- og undervarme.
Pensle bollene med sammenvispet egg. Bollene stekes i ca. 10 - 14 minutter og avkjøles på en bakerist etter steking.
Pisk opp kremfløten sammen med sukker. Når bollene er helt avkjølt, skjær av toppen på bollene. Stryk på et lage med ditt favorittsyltetøy, legg kremen på med en skje og sett på lokket. Dryss melis på bollene og servér!