Halvgrove pizzasnurrer

Oppskrift på pizzasnurrer bakt med tørrgjær En oppskrift på halvgrove pizzasnurrer med surdeig, bakt i en langpanne. Perfekt å servere til en hyggelig TV-kveld med familien, som turmat eller i en barnebursdag. De halvgrove pizzasnurrene er bakt med bakeklar surdeig og pizzagjær.
Nystekte halvgrove pizzasnurrer i langpanne.
porsjoner7

Ingredienser

Fremgangsmåte

  • Start med å forvarme stekeovnen til 230 grader.
  • Ha alle ingredienser i en bakebolle, og elt deigen sammen med eltekrok i 10 - 15 minutter på lav/middels hastighet til du får en smidig deig som slipper bakebollen. Dekk til bollen med plast og hev deigen i ca. 60 minutter, eller til den er dobbelt så stor.
  • Kjevle pizzadeigen til et rektangel ca. 50 x 30 cm. Stryk først på pizzasaus, strø på raspet ost, eksempel stekt kjøttdeig og litt finhakket løk og paprika. Rull sammen til en pølse og del den opp i 15 like store snurrer. Fordel snurrene i en langpanne med bakepapir og strø litt revet ost på toppen.
  • Dekk til med plast og la snurrene etterheve i ca. 60 - 90 minutter, eller til de er dobbelt så store.
  • Stek på nederste rille i ca. 20 - 30 minutter eller til de har fått en fin og gyllen farge.

Notes

TIPS!

Ved bruk av Idun Mors hjemmebakte - Ferskere bakst vil snurrene holde seg ferske og fine lenger. Fint hvis du tar med pizzasnurrene ut på tur!
Hvis du vil lage mange snurrer av gangen og skal steke mer enn ett brett i ovnen, kan du sette den på 200 grader varmluft.
Skriv ut oppskriften

Anbefalte oppskrifter

Scroll to Top