Search
Close this search box.

Lettlaget Sarah Bernhardt

Sarah Bernhardt smaker godt året rundt, men er spesielt populært å lage opp mot jul. Med ferdig kjøpt kransekakemasse, er det superlett å lage disse godbitene! I tillegg er de fri for gluten, for familiemedlemmer som ikke tåler det.  
Lettlaget Sarah Bernard

Ingredienser

Nøttebunn

  • 400 g ODENSE Kransekakemasse

Trøffelkrem

Sjokoladetrekk

  • 200 g ODENSE Mørk Bakesjokolade
  • 15 g delfiafett

Fremgangsmåte

Trøffelkrem

  • Hakk sjokoladen. Kok opp fløten og ha i en bakebolle. Tilsett den hakkede sjokoladen og rør rundt til sjokoladen har smeltet. Sett blandingen i kjøleskapet til den her helt kald.

Bunner

  • Forvarm ovnen til 200 grader. Kna kransekakemassen sammen og rull ut til en pølse (så tykk du selv ønsker). Skjær biter på ca. 0.5 - 1 cm og legg på stekebrett med bakepapir. Stekes i ca. 5 - 10 minutter og avkjøl etter steking.

Montering

  • Sett kransekakebunnene på et brett som får plass i fryseren. Pisk fløteblandingen opp til en krem og ha i en sprøytepose. Fordel kremen på kransekakebunnene og sett de i fryseren. Smelt hakket sjokolade og Delfiafett over et vannbad. Ta kakene ut av fryseren og dypp de i den smeltede sjokoladen og la stå til sjokoladen er stivnet.
    Ønsker du å pynte kakene, gjør dette innen sjokoladen stivner helt

Tips og triks

Sarah Berhard oppbevares best fryst i en boks. Tas opp etter behov.
Skriv ut oppskriften

Flere juleoppskrifter

  • Alle
  • Jul
Alle
  • Alle
  • Jul
Kransekaketopper

Kransekaketopper

Nystekt julekake med rosiner på en fjøl.

Julekake

Kransekakestenger med nougat

Kransekakestenger med nougat

Kanskje du også vil like?

Pannekaker

Pannekaker

Sveler

Sveler

Stratoskake

Stratoskake

Scroll to Top