Search
Close this search box.

Rundstykker uten melk

Rundstykker uten melk får en sprø og fin konsistens som mange foretrekker, fremfor myke rundstykker som det ofte blir med bruk av melk. Rundstykkene er lette å lage og smaker godt til frokostbordet.
Rundstykker uten melk som ligger i en kurv.
porsjoner20

Ingredienser

Fremgangsmåte

  • Ha alle ingrediensene i en bakebolle sammen med smuldret gjær.
  • Elt deigen sammen på lav/middels hastighet med eltekrok i ca. 10 - 15 minutter til deigen er smidig og slipper bakebollen.
  • Dekk til bakebollen med plast og forhev deigen i ca. 30 minutter.
  • Kjevle deigen ut til et rektangel ca. 25 x 35 cm. Del opp i ca. 20 briketter/rektangler og legg på stekebrett med bakepapir.
  • Dekk til og etterhev til dobbelt størrelse i ca. 60 - 90 minutter. Forvarm i mellomtiden ovnen til 225 grader.
  • Rundstykkene stekes i ca. 15 - 18 minutter og avkjøles på rist etter steking.

Tips og triks

Baketips!

Ved bruk av Idun Mors hjemmebakte - Ferskere bakst, vil rundstykkene holde seg ferske og fine lenger.
Skriv ut oppskriften

Kanskje du også vil like?

Medaljonger med skogsbærkrem

Medaljonger med skogsbærkrem

Vannbakkels med sprø topping og bær

Vannbakkels med sprø topping og bær

Vannbakkels med melkesjokolade og appelsinkrem

Vannbakkels med melkesjokolade og appelsinkrem

Scroll to Top