Rundstykker uten melk

Rundstykker uten melk får en sprø og fin konsistens som mange foretrekker, fremfor myke rundstykker som det ofte blir med bruk av melk. Rundstykkene er lette å lage og smaker godt til frokostbordet.
Rundstykker uten melk som ligger i en kurv.
porsjoner20

Ingredienser

Fremgangsmåte

  • Ha alle ingrediensene i en bakebolle sammen med smuldret gjær.
  • Elt deigen sammen på lav/middels hastighet med eltekrok i ca. 10 - 15 minutter til deigen er smidig og slipper bakebollen.
  • Dekk til bakebollen med plast og forhev deigen i ca. 30 minutter.
  • Kjevle deigen ut til et rektangel ca. 25 x 35 cm. Del opp i ca. 20 briketter/rektangler og legg på stekebrett med bakepapir.
  • Dekk til og etterhev til dobbelt størrelse i ca. 60 - 90 minutter. Forvarm i mellomtiden ovnen til 225 grader.
  • Rundstykkene stekes i ca. 15 - 18 minutter og avkjøles på rist etter steking.

Notes

Baketips!

Ved bruk av Idun Mors hjemmebakte - Ferskere bakst, vil rundstykkene holde seg ferske og fine lenger.
Skriv ut oppskriften

Kanskje du også vil like?

Scroll to Top