Search
Close this search box.

Snurrer med rabarbra

Snurrer med rabarbra og brun farin smaker utrolig godt sammen. I denne oppskriften lager vi små snurrer i muffinsformer. Ønsker du heller å lage de i andre former, kan du bruke samme deig til det. Husk bare på at større bakverk krever lenger steketid.
Nystekte snurrer med rabarbra i muffinsformer.
porsjoner20

Ingredienser

Gjærdeig:

Fyll

  • 200 g frisk rabarbara i terninger
  • 100 g brun farin

Kremostglasur

  • 60 g Philadelphia kremost, naturell
  • 200 g melis
  • 3 ss melk

Fremgangsmåte

  • Ha alle ingrediensene i bakebollen på en kjøkkenmaskin og elt deigen med en eltekrok i 13 minutter på lav hastighet og i 2 minutter på litt høyere hastighet.
  • Dekk til bakebollen og la deigen forhev i 30 minutter.
  • Kjevle deigen ut til et rektangel, ca. 50 x 20 cm. Fordel rabarbra i terninger og brun farin over hele leiven. Rull sammen leiven fra langsiden og legg skjøten ned.
  • Skjær rullen i ca. 2 cm tykke skiver og legg i middels store muffinsformer. Har du en aluminiumsform til muffins, kan det være greit å bruke denne hvis du bruker litt løse muffinsformer. Da vil ikke muffinsene gå ut i bredden under steking, men bli høye og fine.
  • Etterhev snurrene tildekket i ca. 60 - 90 minutter eller til de er dobbelt så store. Forvarm i mellomtiden stekeovnen til 200 grader varmluft.
  • Pensle snurrene med sammenvispet egg.
  • Stek snurrene i ca. 10 - 13 miutter. Steketiden varierer fra ovn til ovn, så følg med på baksten under steking. Avkjøl snurrene på rist etter steking.
  • Rør sammen ingrediensene til glasuren og ha på når snurrene er avkjølt.
Skriv ut oppskriften

Flere oppskrifter med rabarbra

  • Alle
  • 17. mai
  • 17. mai - Kaker
  • 17. mai - Søtbakst
  • Annen søtbakst
  • Annet bakst
  • bakst
  • Boller
  • Brød
  • Brød - Annet
  • Brød - Finbakst
  • Brød - Grovbakst
  • Brød - Middag
  • Brød - Småbakst
  • Bursdag
  • Bursdag - Kaker
  • Desserter
  • Desserter - Konfekt
  • Drikke
  • Enkle oppskrifter
  • Farsdag
  • Fastelavn
  • Formkaker
  • Frokost
  • Glutenfri
  • Grunnoppskrift
  • Halloween
  • Halloween - Kaker
  • Høst
  • Hverdag
  • Iskake
  • Iskrem
  • Jul
  • Jul - Kaker
  • Jul - Konfekt
  • Jul - Søtbakst
  • Kaker
  • Konfekt
  • Kremkaker
  • Litt sunnere
  • Milkshake
  • Morsdag
  • Mousse og fromasj
  • Ostekaker
  • Pannekaker
  • Påske
  • Påske - Kaker
  • Påske - Søtbakst
  • Pavlova og marengs
  • Pizza
  • Pizza - Andre pizzaer
  • Pizza - Deig
  • Pizza - Dessertpizza
  • Pizza - Hvit pizza
  • Pizza - Italiensk pizza
  • Pizza - Sauser og dressinger
  • Pizza - Vegetar
  • Restemat
  • Rundstykker
  • Sauser og dressinger
  • Skolestart
  • Småkaker
  • Snacks
  • Søtbakst
  • Surdeig
  • Vafler
  • Vale
  • Valentines
  • Valentines - Kaker
Alle
  • Alle
  • 17. mai
  • 17. mai - Kaker
  • 17. mai - Søtbakst
  • Annen søtbakst
  • Annet bakst
  • bakst
  • Boller
  • Brød
  • Brød - Annet
  • Brød - Finbakst
  • Brød - Grovbakst
  • Brød - Middag
  • Brød - Småbakst
  • Bursdag
  • Bursdag - Kaker
  • Desserter
  • Desserter - Konfekt
  • Drikke
  • Enkle oppskrifter
  • Farsdag
  • Fastelavn
  • Formkaker
  • Frokost
  • Glutenfri
  • Grunnoppskrift
  • Halloween
  • Halloween - Kaker
  • Høst
  • Hverdag
  • Iskake
  • Iskrem
  • Jul
  • Jul - Kaker
  • Jul - Konfekt
  • Jul - Søtbakst
  • Kaker
  • Konfekt
  • Kremkaker
  • Litt sunnere
  • Milkshake
  • Morsdag
  • Mousse og fromasj
  • Ostekaker
  • Pannekaker
  • Påske
  • Påske - Kaker
  • Påske - Søtbakst
  • Pavlova og marengs
  • Pizza
  • Pizza - Andre pizzaer
  • Pizza - Deig
  • Pizza - Dessertpizza
  • Pizza - Hvit pizza
  • Pizza - Italiensk pizza
  • Pizza - Sauser og dressinger
  • Pizza - Vegetar
  • Restemat
  • Rundstykker
  • Sauser og dressinger
  • Skolestart
  • Småkaker
  • Snacks
  • Søtbakst
  • Surdeig
  • Vafler
  • Vale
  • Valentines
  • Valentines - Kaker

Rabarbrakake med marsipan

Rabarbrapai

Nystekte snurrer med rabarbra i muffinsformer.

Snurrer med rabarbra

Kanskje du også vil like?

Pannekaker

Pannekaker

Sveler

Sveler

Stratoskake

Stratoskake

Scroll to Top