Search
Close this search box.

Snurrer med vaniljekrem og kokos

Snurrer med vaniljekrem og kokos minner mye om skoleboller, bare laget på en annen måte. Ønsker du å erstatte lettlaget vaniljekrem med en som er laget fra bunnen av, kan du se oppskriften på hjemmelaget vaniljekrem.
Hjemmelaget snurrer med vaniljekrem i muffinsformer.

Ingredienser

Gjærdeig

Vaniljekrem

Fremgangsmåte

  • Kok opp vaniljekremen etter anvisning på pakken og avkjøl inntil videre.
  • Ha alle ingredienser i bakebollen på en kjøkkenmaskin. Elt med deigen smidig med eltekrok i ca. 13 minutter på lav hastighet, og 2 minutter på middels hastighet. Elter du deigen for hånd, må du beregne omtrent dobbelt så lang eltetid. Dekk til bakebollen og la deigen forheve i ca. 30 minutter.
  • Kjevle deigen ut til et rektangel ca. 60 x 30 cm. Smør på vaniljekrem og rull sammen fra langsiden og legg skjøten ned.
  • Skjær rullen i ca. 3 cm tykke skiver og legg i muffinsformer på stekebrett med bakepapir, eller sett de i en muffinsform i aluminium. Etterhev snurrene tildekket i ca. 60 - 90 minutter. Forvarm imellomtiden ovnen til 200 grader.
  • Pensle snurrene med sammenvispet egg og stek de på midterste rille i ca. 12 - 15 minutter. Avkjøl snurrene etter steking.
  • Rist litt kokos i en stekepanne. Pynt snurrene med melisglasur av vann og melis og dryss på med ristet kokos.
Skriv ut oppskriften

Flere oppskrifter på søtbakst

  • Alle
  • Søtbakst
Alle
  • Alle
  • Søtbakst
Fastelavnskrans med jordbærkrem

Fastelavnskrans med jordbærkrem

Fastelavnsboller med sjokoladekrem

Fastelavnsboller med sjokoladekrem

Nystekte glutenfrie kanelboller på en bakerist.

Glutenfrie kanelboller

Kanskje du også vil like?

Pannekaker

Pannekaker

Sveler

Sveler

Stratoskake

Stratoskake

Scroll to Top