17. mai

Rustikke baguetter på en bakerist.

Rustikke baguetter

Rustikke baguetter er ikke så vanskelig å få til. Det eneste man trenger å gjøre er å forme deigen på en annen måte, enn når man former brød. Baguettene behøver ikke å være smidige i formen, men så rustikke du selv ønsker å lage de. I denne oppskriften bruker vi litt Ferskere bakst i deigen, …

Rustikke baguetter Read More »

Nystekt langtidshevet surdeigsbrød.

Langtidshevet surdeigsbrød

Et langtidshevet surdeigsbrød får tid til å utvikle en god aroma, med en litt syrlig smak av surdeig. Brødet får i tillegg store fine porer som er karakteristisk for et slikt brød. Har du ikke tid til å langtidsheve brødet, kan du bake brødet samme dag. Relaterte oppskrifter Alle 17. mai 17. mai – Kaker …

Langtidshevet surdeigsbrød Read More »

Scroll to Top