Search
Close this search box.

Bursdag

Skolebrød med nugatti og hasselnøtter

Skolebrød med nugatti og hasselnøtter

Relaterte oppskrifter Alle 17. mai 17. mai – Kaker 17. mai – Søtbakst Annen søtbakst Annet bakst Boller Brød Brød – Finbakst Brød – Grovbakst Brød – Middag Brød – Småbakst Bursdag Bursdag – Kaker Dessert Desserter Desserter – Konfekt Drikke Enkle oppskrifter Farsdag Fastelavn Formkake Formkaker Frokost Glutenfri Gresskarpai Grunnoppskrift Halloween Halloween – Kaker …

Skolebrød med nugatti og hasselnøtter Read More »

Skolebrød med bringebær

Skolebrød med bringebær

Relaterte oppskrifter Alle 17. mai 17. mai – Kaker 17. mai – Søtbakst Annen søtbakst Annet bakst Boller Brød Brød – Finbakst Brød – Grovbakst Brød – Middag Brød – Småbakst Bursdag Bursdag – Kaker Dessert Desserter Desserter – Konfekt Drikke Enkle oppskrifter Farsdag Fastelavn Formkake Formkaker Frokost Glutenfri Gresskarpai Grunnoppskrift Halloween Halloween – Kaker …

Skolebrød med bringebær Read More »

Skolebrød med salt karamellfudge

Skolebrød med salt karamell

Relaterte oppskrifter Alle 17. mai 17. mai – Kaker 17. mai – Søtbakst Annen søtbakst Annet bakst Boller Brød Brød – Finbakst Brød – Grovbakst Brød – Middag Brød – Småbakst Bursdag Bursdag – Kaker Dessert Desserter Desserter – Konfekt Drikke Enkle oppskrifter Farsdag Fastelavn Formkake Formkaker Frokost Glutenfri Gresskarpai Grunnoppskrift Halloween Halloween – Kaker …

Skolebrød med salt karamell Read More »

Tangzhong boller

Tangzhong boller

Tangzhong er en metode som består av en jevning av mel og væske, som er varmet opp til 65 grader og avkjølet innen den tilsettes en gjærdeig. Denne deigen er løsere å arbeide med, og den krever lenger elte- og hevetid enn en vanlig gjærdeig. Relaterte oppskrifter Alle 17. mai 17. mai – Kaker 17. …

Tangzhong boller Read More »

Enhjørningkake

Enhjørningkake

/*! elementor – v3.23.0 – 05-08-2024 */ .elementor-column .elementor-spacer-inner{height:var(–spacer-size)}.e-con{–container-widget-width:100%}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer,.e-con>.elementor-widget-spacer{width:var(–container-widget-width,var(–spacer-size));–align-self:var(–container-widget-align-self,initial);–flex-shrink:0}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container,.e-con>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container{height:100%;width:100%}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer,.e-con>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer{height:100%}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer>.elementor-spacer-inner,.e-con>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer>.elementor-spacer-inner{height:var(–container-widget-height,var(–spacer-size))}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer.elementor-widget-empty,.e-con>.elementor-widget-spacer.elementor-widget-empty{position:relative;min-height:22px;min-width:22px}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer.elementor-widget-empty .elementor-widget-empty-icon,.e-con>.elementor-widget-spacer.elementor-widget-empty .elementor-widget-empty-icon{position:absolute;top:0;bottom:0;left:0;right:0;margin:auto;padding:0;width:22px;height:22px} /*! elementor – v3.23.0 – 05-08-2024 */ .elementor-heading-title{padding:0;margin:0;line-height:1}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title[class*=elementor-size-]>a{color:inherit;font-size:inherit;line-height:inherit}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-small{font-size:15px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-medium{font-size:19px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-large{font-size:29px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-xl{font-size:39px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-xxl{font-size:59px} Relaterte oppskrifter Alle 17. mai 17. mai – Kaker 17. mai – Søtbakst Annen søtbakst Annet bakst Boller Brød Brød – Finbakst Brød – Grovbakst Brød – Middag Brød – …

Enhjørningkake Read More »

Risboller

Risboller

Risboller er enkelt å lage og faller godt i smak hos både barn og voksne. De er populære i barneselskaper, og er ofte å finne på kakebordet til jul. I denne oppskriften bruker vi kakao i stedet for kokesjokolade. Relevante oppskrifter Alle 17. mai 17. mai – Kaker 17. mai – Søtbakst Annen søtbakst Annet …

Risboller Read More »

Stratoskake

Stratoskake

En skikkelig smaksbombe med Stratos og ekte marsipan – også er den i tillegg glutenfri! /*! elementor – v3.19.0 – 07-02-2024 */ .elementor-column .elementor-spacer-inner{height:var(–spacer-size)}.e-con{–container-widget-width:100%}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer,.e-con>.elementor-widget-spacer{width:var(–container-widget-width,var(–spacer-size));–align-self:var(–container-widget-align-self,initial);–flex-shrink:0}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container,.e-con>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container{height:100%;width:100%}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer,.e-con>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer{height:100%}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer>.elementor-spacer-inner,.e-con>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer>.elementor-spacer-inner{height:var(–container-widget-height,var(–spacer-size))}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer.elementor-widget-empty,.e-con>.elementor-widget-spacer.elementor-widget-empty{position:relative;min-height:22px;min-width:22px}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer.elementor-widget-empty .elementor-widget-empty-icon,.e-con>.elementor-widget-spacer.elementor-widget-empty .elementor-widget-empty-icon{position:absolute;top:0;bottom:0;left:0;right:0;margin:auto;padding:0;width:22px;height:22px} /*! elementor – v3.19.0 – 07-02-2024 */ .elementor-heading-title{padding:0;margin:0;line-height:1}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title[class*=elementor-size-]>a{color:inherit;font-size:inherit;line-height:inherit}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-small{font-size:15px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-medium{font-size:19px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-large{font-size:29px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-xl{font-size:39px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-xxl{font-size:59px} Flere kakeoppskrifter Alle Kaker Alle Alle Kaker Cookies med hvit sjokolade, tranebær og pistasjnøtter Flaggkake …

Stratoskake Read More »

Saftig sjokoladekake

Saftig sjokoladekake

Saftig sjokoladekake får du hvis du bruker kefir og natron i kaken. Ja, det er nesten slik at kaken blir mer saftig på dag 2 eller 3. Denne kaken holder seg saftig og god i flere dager. 🍫 Relaterte oppskrifter Alle Sjokoladekaker Alle Alle Sjokoladekaker Trippel sjokolade-brownies Sjokoladekake med smørkrem Sjokoladekake i kopp

Sjokoladekake med glasur

Sjokoladekake med glasur

Sjokoladekake er kanskje den kaken som er mest bakt her i landet. Ikke så rart – alle elsker jo sjokolade. Her får du en oppskrift på en saftig og god sjokoladekake bakt i en stor langpanne. Kaken inneholder både kefir og lettrømme som gir vår sjokoladekake en utrolig god smak. /*! elementor – v3.19.0 – …

Sjokoladekake med glasur Read More »

Sukkerbrød

Sukkerbrød

Sukkerbrød er en kakebunn som oftest brukes til marsipan- eller bløtkaker. Denne oppskriften på sukkerbrød er for ca. 13 personer og vi bruker en rund kakeform på 24 cm i diameter. Les våre tips på hvordan du enkelt kan endre oppskriften lenger ned på siden.

Scroll to Top