Search
Close this search box.

Farsdag

Sjokoladekake i langpanne med et kakestykke ved siden av.

Sjokoladekake med kefir

Sjokoladekake med kefir gir en saftig sjokoladekake med himmelsk god smak. I denne oppskriften har vi laget en deilig krem på sjokoladekaken som gjør den enda mer festfin. Dette er en kake som passer å servere til de aller fleste anledninger, for hvem liker ikke sjokoladekake?

Lapper

Lapper eller sveler – kjært barn har mange navn. Du vil nesten ikke tro hvor mange lapper det lages på tvers av Norges land hver dag. Lappene er tydeligvis veldig populært til både frokost, lunsj eller som kveldskos!

Verdens beste kake på et rektangulært fat.

Verdens beste

Verdens beste eller Kvæfjordkake – kjært barn har mange navn. Dette er en tradisjonell og fantastisk god kake, som ofte er å finne på kakebordet i større anledninger.

Sarah Barnhardt i langpanne på en marmorplate.

Sarah Bernhardt i langpanne

Sarah Bernhardt i langpanne er en kjempepopulær kake, som ofte er å finne på kakebordet. Med en seig nøttebunn og en nydelig sjokoladekrem, er dette en kake som de fleste liker. Du kommer garantert til å bake den igjen – så god er den!

Brownies i langpanne med salt karamellsaus.

Brownies i langpanne

En knallgod browniekake i langpanne, med peanøtter og hjemmelaget karamellsaus!

gulrotkake med krem og valnøtter

Gulrotkake med valnøtter

Gulrotkake med valnøtter og en nydelig ostekrem, pyntet med friske blåbær og mynte! Kaken kan enten lages som rund kake, eller i langpanne – det er ditt valg!

Bakt ostekake med pasjonsfrukt

Bakt ostekake

Stekt ostekake får en fyldig smak, og passer godt som dessert eller som noe godt til kaffen!

Ostekake med bringebær i flere lag.

Ostekake med bringebær

Ostekake med bringebær i flere lage er en flott skue. Kaken er ikke vanskelig å lage, men det tar litt tid å lage den. Ostekaken er en superflott kake du kan være stolt av å servere!

Brownies på en asjett.

Brownie

Hjemmelagde brownies med marsipan og hasselnøtter smaker så godt! Kaken er laget med ekte sjokolade, og den kan stekes i en rund eller firkantet kakeform.

Sachertorte med friske bær og kakepynt på et svart fat.

Sachertorte

Sachertorte er en berømt kulinarisk kake med opphav fra Wien i Østerrike. Denne kaken består av to lag med sjokoladebunner med aprikossyltetøy mellom lagene. Sachertorten er toppet med smeltet sjokolade. Kaken er ikke spesielt søt og smaker ekstra godt sammen med pisket krem ved siden av!    

Scroll to Top