Search
Close this search box.

Fastelavn

Fastelavnsboller oppskrift

Fastelavnsboller oppskrift

Hvordan lage fastelavnsboller? Fastelavnsboller med syltetøy og krem er mest vanlig å spise her i Norge, men kan lages i utallige smaksvarianter. Her finner du oppskrifter med bringebærkrem, sjokolade, oreokrem, vanilje, blåbær, eller den svenske versjonen med mandelfyll: semlor. Finn din favoritt! Flere fastelavnsoppskrifter Alle 17.mai Alle merkedager Alle oppskrifter ALLERGIVENNLIGE Andre surdeigsoppskrifter ANLEDNING Baguetter …

Fastelavnsboller oppskrift Read More »

Glutenfri fastelavnskrans med syltetøy og krem

Glutenfri fastelavnskrans

Glutenfri fastelavnskrans er et flott alternativ til de tradisjonelle fastelavnsbollene. Fyll kransen med pisket krem, syltetøy eller rørte bær. Jo mer bær det er i syltetøyet, desto friskere blir smaken!

Fastelavnsboller med bringebærkrem

Fastelavnsboller med bringebærkrem

Fastelavnsboller med bringebærkrem smaker friskt og godt. Ønsker du en annen smak på kremen, kan du benytte syltetøy av eksempelvis jordbær, blåbær, eller eplemost. Syltetøy med et høyt innhold av bær smaker aller best – gjerne rørte bær som inneholder mellom 60 – 80 % bær.

Fastelavnsboller med vaniljekrem

Fastelavnsboller med vaniljekrem

Fylte fastelavnsboller Fastelavnsboller med vaniljekrem smaker ekstra godt, og har man tillegg på et tynt lag med rørte bær eller syltetøy under, blir de helt vidunderlige. I denne oppskriften bruker vi en lettlaget vaniljekrem som er vendt sammen med pisket krem. Fastelavnsboller kan også tilsettes bløtlagte rosiner eller hakket sjokolade for variasjon. Bruker du rosiner …

Fastelavnsboller med vaniljekrem Read More »

Fastelavnsboller med sjokoladekrem

Fastelavnsboller med sjokoladekrem

Fastelavnsboller med sjokolade Fastelavnsboller med sjokoladekrem og sjokoladeglasur er barnas favoritt. Denne oppskriften kan også lages helt laktosefri, hvis du bruker melk, smør og fløte uten laktose. La barna være med på å lage bollene og pynt de opp til fest! VIL DU LAGE GLUTENFRIE BOLLER? – se denne oppskriften på glutenfri gjærdeig

Fastelavnsboller med oreo

Fastelavnsboller med oreokjkeks

Fastelavnsboller med Oreokjeks i både krem og bolledeig smaker SÅ godt! Det blir jo en helt ny vri på fastelavnsboller, men for de som liker Oreokjeks, er disse bollene kanskje verdenes beste? SVERGER DU TIL VANLIGE BOLLER MED KREM? – se denne oppskriften

Fastelavnsboller med marsipan

Fastelavnsboller med mandelfyll

Fastelavnsboller med mandelfyll av marsipan er ganske like som svenskenes semlor. Våre naboer i øst er nemlig mest vant til å bruke et mandelfyll ved siden av kremen. I denne oppskriften viser vi hvordan du kan lage mandelfyllet med Odense Ekte marsipan som base.

Fastelavnsboller med blåbærkrem

Fastelavnsboller med blåbærkrem

Fastelavnsboller med syltetøy og krem må være et av høydepunktene i februar! Bollene kan lages i alle mulige varianter, og fastelavnsboller med blåbærkrem smaker utrolig friskt og godt. Syltetøy med et høyt innhold av bær smaker aller best – og med litt friske bær på toppen blir det så lekkert!

Fastelavnskrans med jordbærkrem

Fastelavnskrans med jordbærkrem

Oppskrift på fastelavnskrans med jordbærkrem En vakker fastelavnskrans med jordbærkrem og sjokoladetopping. Med denne oppskriften får du en herlig kombinasjon av fastelavnsboller og hvetekrans, fylt med deilig jordbærkrem og toppet med det som kanskje er barnas favorittsaus: smeltet sjokolade!

Fastelavnsboller med epler og kanel

Fastelavnsboller med epler og kanel

Nydelige fastelavnsboller med smak av kanel, friske epler og mandler! Finn din favoritt blant våre mange, deilige fastelavnsoppskrifter: med bringebærkrem, sjokolade, oreokrem, vanilje, blåbær, eller den svenske versjonen med mandelfyll: semlor.

Scroll to Top