Glutenfri rundstykker
Glutenfri rundstykker bakt med Cottage Cheese er proteinrike, smakfulle og lette å lage! Med denne oppskriften vil du ha ferdige rundstykker på under en halv time.
Glutenfri rundstykker bakt med Cottage Cheese er proteinrike, smakfulle og lette å lage! Med denne oppskriften vil du ha ferdige rundstykker på under en halv time.
Glutenfri focaccia som smaker godt ved siden av salat, gryteretter, tapas, grillmat eller som sandwich med godt pålegg. Oppskriften er uten melk og egg, så denne vil passe godt til de som ikke tåler det.
Kransekakestenger med nougat er lett å lage med ferdigkjøpt kransekakemasse! Disse stengene er fylt med bløt nougat og dyppet i sjokolade som gjør kransekakestengene supergode.
Italiensk marengs er pisket sammen med varm sukkerlake og gir en sterk marengs som holder fasongen godt. Den inngår gjerne i en moussé, men er perfekt å bruke på toppen av terter. Denne marengsen tåler å fryses ned til senere bruk.
Grove glutenfrie muffins toppet med solsikkefrø. Dette er ikke søte muffins, men glutenfrie rundstykker som er bakst i muffinsformer.
Sveitsisk marengs er en varmpisket variant som er lett å lage, men du trenger et sukkertermometer for et vellykket resultat. Marengsen blir tykk og stabil i konsistensen. Denne varmpiskede varianten brukes ofte i kaker, som krem på cupcakes eller som topping på terter. Man kan steke pikekyss av den også, men husk at den sveitsiske …
Marengs som er dyppet i sjokolade smaker helt nydelig! Disse marengstoppene kan serveres i utallige anledninger. De tåler godt å stå i romtemperatur over lang tid, og pynter opp et hvert kakebord!
Verdens beste eller Kvæfjordkake – kjært barn har mange navn. Dette er en tradisjonell og fantastisk god kake, som ofte er å finne på kakebordet i større anledninger.
Sarah Bernhardt i langpanne er en kjempepopulær kake, som ofte er å finne på kakebordet. Med en seig nøttebunn og en nydelig sjokoladekrem, er dette en kake som de fleste liker. Du kommer garantert til å bake den igjen – så god er den!