Litt sunnere

Speltbrød som er oppskåret på en trefjøl.

Speltbrød med havregryn

Speltbrød med havregryn smaker godt og er et sunt valg. Spelt i seg selv er en kornart som inneholder mer magnesium, protein, sink og jern enn i vanlig hvete, og anses derfor for å være et næringsrikt valg. Relaterte oppskrifter Alle 17. mai 17. mai – Kaker 17. mai – Søtbakst Andre desserter Annen søtbakst Annet …

Speltbrød med havregryn Read More »

Oppskåret ekstra grovt brød på trefjøl.

Ekstra grovt brød

Et sunt og godt ekstra grovt brød, som passer like godt til frokost som til matpakken. Relaterte oppskrifter Alle 17. mai 17. mai – Kaker 17. mai – Søtbakst Andre desserter Annen søtbakst Annet bakst Boller Brød Brød – Finbakst Brød – Grovbakst Brød – Småbakst Bursdag Bursdag – Kaker Dessert Desserter Desserter – Konfekt …

Ekstra grovt brød Read More »

Speltbrød med chiafrø oppskåret i skiver på en bakerist.

Speltbrød med chiafrø

Speltbrød med chiafrø, havregryn og næringsrike kjerner. Dette er et halvgrovt brød du kan bake uten eltemaskin, siden brødet er eltefritt. Alt du trenger av utstyr er en bakebolle og en brødform eller to. Relaterte oppskrifter Alle 17. mai 17. mai – Kaker 17. mai – Søtbakst Andre desserter Annen søtbakst Annet bakst Boller Brød …

Speltbrød med chiafrø Read More »

Ingers Rugbrød på en trefjøl.

Rugbrød

Saftig rugbrød Ingers rugbrød er et 100% grovt brød som er bakt med sammalt hvete, rug og kruskakli. Det har et høyt innhold av kostfiber som er bra for fordøyelsen. Brødet er saftig og har en god smak selv uten tilsatt fett eller sukker. Brødene er enkle å lage og krever ingen eltemaskin. Relaterte oppskrifter …

Rugbrød Read More »

Halvgrovt gulrotbrød

Halvgrovt gulrotbrød

  Gulrotbrød har en fin farge fra gulrøttene og blir et saftig brød som holder seg ferskere lenger. Brødet er halvgrovt og er bakt uten hele frø og melk. Relaterte oppskrifter Alle 17. mai 17. mai – Kaker 17. mai – Søtbakst Andre desserter Annen søtbakst Annet bakst Boller Brød Brød – Finbakst Brød – …

Halvgrovt gulrotbrød Read More »

Muslibrød oppskåret o skiver.

Müslibrød

Et halvgrovt müslibrød med havregryn og smakfulle kjerner og frø. I denne oppskriften bruker vi en liten mengde gjær og kaldt vann, slik at deigen kan stå å heve opp til 4 timer. Den lange hevetiden gir et særdeles smakfullt brød med en god aroma. Relaterte oppskrifter Alle 17. mai 17. mai – Kaker 17. …

Müslibrød Read More »

Scroll to Top