Search
Close this search box.

Pizza - Deig

Pizzadeig i langpanne med pizzasaus.

Pizzadeig i langpanne

Pizzadeig i langpanne er praktisk å lage når flere skal spise pizza sammen. En langpannepizza rekker til 3-4 personer. I våre oppskrifter på pizzadeiger, bruker vi pizzagjær som gjør at deigen blir lettere å kjevle ut. Har du ikke pizzagjær får hånden, kan man selvsagt bruke original tørr eller fersk gjær.

Grov pizzadeig med tomatsaus.

Grov pizzadeig

Grov pizzadeig er rik på fiber og metter lenger. Med denne deigen kan du lage enten langpannepizza, posjonspizzaer, pizzasnurrer eller innbakt pizza. /*! elementor – v3.19.0 – 07-02-2024 */ .elementor-column .elementor-spacer-inner{height:var(–spacer-size)}.e-con{–container-widget-width:100%}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer,.e-con>.elementor-widget-spacer{width:var(–container-widget-width,var(–spacer-size));–align-self:var(–container-widget-align-self,initial);–flex-shrink:0}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container,.e-con>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container{height:100%;width:100%}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer,.e-con>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer{height:100%}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer>.elementor-spacer-inner,.e-con>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer>.elementor-spacer-inner{height:var(–container-widget-height,var(–spacer-size))}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer.elementor-widget-empty,.e-con>.elementor-widget-spacer.elementor-widget-empty{position:relative;min-height:22px;min-width:22px}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer.elementor-widget-empty .elementor-widget-empty-icon,.e-con>.elementor-widget-spacer.elementor-widget-empty .elementor-widget-empty-icon{position:absolute;top:0;bottom:0;left:0;right:0;margin:auto;padding:0;width:22px;height:22px} /*! elementor – v3.19.0 – 07-02-2024 */ .elementor-heading-title{padding:0;margin:0;line-height:1}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title[class*=elementor-size-]>a{color:inherit;font-size:inherit;line-height:inherit}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-small{font-size:15px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-medium{font-size:19px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-large{font-size:29px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-xl{font-size:39px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-xxl{font-size:59px} Flere pizzaoppskrifter Alle Pizza Alle Alle Pizza Halvgrove …

Grov pizzadeig Read More »

Italiensk pizzabunn i runde deigemner.

Italiensk pizzabunn

Italiensk pizza gjenkjennes gjerne med en tynn og sprø pizzabunn! Siden bunnen er så tynn har man ofte litt mindre (men vel så smakfull) topping, på den italienske pizzaen. Det finnes utallige oppskrifter på pizzabunner, men akkurat denne er fra vår italienske venn Ettore. Han jobber som baker på Italiensk Bakeri.

Surdeigspizza som deigemne i en bakebolle.

Surdeigspizza

Surdeigspizza har en god karakterisk smak og konsistens som tar pizzaen til nye høyder. I denne oppskriften bruker vi bakeklar surdeig som gjør at du kan bake pizzaen med det samme. Lag pizzaen i langpanne eller som flere små porsjonspizzaer – du bestemmer!

Hjemmelaget pizzabunn i en rund panne.

Pizzabunn

En pizzabunn er lett å lage selv. Det tar ikke lang tid å lage og resultatet er ”verdens” beste pizzabunn. Med denne oppskriften kan du velge om pizzadeigen skal langtidsheve eller ei, men langtidshevet pizzabunn smaker faktisk enda bedre! Du kan lage den tynn, tykk, i langpanne eller som porsjonspizzaer.

Glutenfri pizzabunn som et deigemne.

Glutenfri pizzabunn

Glutenfri pizzabunn smaker faktisk godt det også – ja, så godt at alle vil nok like den! Uansett om bunnen er glutenfri eller ikke, kan vi garantere at den bunnen du lager selv, smaker mye bedre enn den du kjøper ferdig. Det tar kun en halv time å lage deigen.

Scroll to Top