Search
Close this search box.

Pizza - Italiensk pizza

Pizza med spekeskinke

Pizza med spekeskinke

Hjemmelaget pizza med creme fraiche og parmaskinke Parmaskinke (Prosciutto di Parma) er en type spekeskinke av svin som er produsert i fjelltraktene ved Parma i Italia. Kjøttet er lagret opp til 18 månder og har dermed en spesiell god smak. Men, man kan godt kan bruke andre typer spekeskinke på pizzaen også – prøve deg …

Pizza med spekeskinke Read More »

Vegetarisk pizza

Potetpizza

Potet på pizza er utrolig godt med hvit pizzasaus, rødløk, mozzarella og pinjekjerner. Med riktig mel, pizzagjær og gjerne også surdeig i pizzabunnen, får den en fantastisk smak. Når det gjelder toppinger til pizzaen finnes det nesten ingen begrensninger! Velg det du liker best – og nyt!

Margherita pizza

Margherita pizza

Margherita pizza er en vegetarpizza, som stammer fra Napoli i Italia. Den gjenkjennes ved at det få, men smakfulle ingredienser som skal til: tomatsaus, ost og basilikum. Hvilken type ost du velger er i grunn opp til deg, men her har vi valgt å kombinere mozzarella- og parmesanost – det slår ikke feil!

Pizza med Scampi

Pizza med scampi

Pizza smaker aller best når den er hjemmelaget! Pizzabunnen blir bedre, du kan velge toppingen selv og hvor mye du vil ha på av de forskjellige ingrediensene. Under finner du oppskrift på topping til en hvit pizza med scampi.

Pizza med blåmuggost

Pizza med blåmuggost

Blåmuggost har en karakterisk smak fra blåmuggen som finnes naturlig i osten. Eksempler på blåmuggost er Norzola (norsk Gorgonzola), Selbu Blå, Normanna, Blå Catstello og Danablue for å nevne noen varianter. Når du velger en blåmuggost fremfor en mild ost (som eks. mozzarella), får du pizza med masse smak! Pizza med blåmuggost Blåmuggost har en …

Pizza med blåmuggost Read More »

Italiensk pizzabunn i runde deigemner.

Italiensk pizzabunn

Italiensk pizza gjenkjennes gjerne med en tynn og sprø pizzabunn! Siden bunnen er så tynn har man ofte litt mindre (men vel så smakfull) topping, på den italienske pizzaen. Det finnes utallige oppskrifter på pizzabunner, men akkurat denne er fra vår italienske venn Ettore. Han jobber som baker på Italiensk Bakeri.

Pizza chorizo

Pizza chorizio

Hjemmelaget pizza med chorizo Hjemmelaget pizza smaker ofte bedre en den pizzaen man bestiller eller kjøper. Det er heller ikke vanskelig å lege den selv, men det krever selvsagt at du har ingrediensene til pizzabunnen og toppingen.   START MED Å VELGE PIZZABUNN: Italiensk pizzabunn Grov pizzadeig Pizzadeig i langpanne (fin bunn) Surdeigspizza Glutenfri pizzabunn …

Pizza chorizio Read More »

Scroll to Top