Search
Close this search box.

Pizza - Vegetar

Vegetarisk pizza

Potetpizza

Potet på pizza er utrolig godt med hvit pizzasaus, rødløk, mozzarella og pinjekjerner. Med riktig mel, pizzagjær og gjerne også surdeig i pizzabunnen, får den en fantastisk smak. Når det gjelder toppinger til pizzaen finnes det nesten ingen begrensninger! Velg det du liker best – og nyt!

Margherita pizza

Margherita pizza

Margherita pizza er en vegetarpizza, som stammer fra Napoli i Italia. Den gjenkjennes ved at det få, men smakfulle ingredienser som skal til: tomatsaus, ost og basilikum. Hvilken type ost du velger er i grunn opp til deg, men her har vi valgt å kombinere mozzarella- og parmesanost – det slår ikke feil!

Vegansk pizza

Vegansk pizza

Vegansk pizza inneholder ingen animalske produkter og er toppet med grønnsaker som er vel sammensatt av gode smaker og vegansk ost.  

Hvit pizza med champignonhoder

Med et sugerør og noen sopp kan pizzaen gå fra å være ordinær til skummel! Dette er den perfekte middagen før ungene skal ut på knask eller knep, både siden den er litt skummel, men også fordi deigen kan lages kvelden i forveien. /*! elementor – v3.13.3 – 28-05-2023 */ .elementor-column .elementor-spacer-inner{height:var(–spacer-size)}.e-con{–container-widget-width:100%}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer,.e-con>.elementor-widget-spacer{width:var(–container-widget-width,var(–spacer-size));–align-self:var(–container-widget-align-self,initial);–flex-shrink:0}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container,.e-con-inner>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer,.e-con>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container,.e-con>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer{height:100%}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer>.elementor-spacer-inner,.e-con>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer>.elementor-spacer-inner{height:var(–container-widget-height,var(–spacer-size))} /*! elementor – …

Hvit pizza med champignonhoder Read More »

PIzza med pesto og tomater.

Pizza med pesto

Vegetar eller vegansk pizza? Pizza med pesto kan enten lages som en vegansk eller vegetarisk pizza. Det kommer an på hvilken ost og pesto du velger å bruke. Pesto inneholder ofte parmeasnost, men ikke alle varianter gjør det. Velg den du ønsker å bruke. I denne oppskriften bruker vi mozzarella ost som smaker godt ved …

Pizza med pesto Read More »

Scroll to Top