Oppskrifter på påskekaker

Det er mye kos og tradisjoner forbundet med påsken. Vi pynter med påskeharer og gule kyllinger, maler egg og leser påskekrim. God mat er for mange en viktig del av tradisjonen, og noe søtt smaker alltid ekstra godt etter en deilig middag, eller en lang skitur!

Kos med baking til påske

Våre beste påskekaker

Mange av oss forbinder påsken med god mat og ferietid med familie og venner.  Vi tar en velfortjent pust i bakken, og de sprekeste av oss kjører også på med “pust og pes” i skibakken. Om du foretrekker en sporty påske eller full avslapping – ved by, fjell eller sjø – så er det uansett tid for å nyte livet, med god mat og deilige påskekaker!

Under har vi samlet noen av våre favorittoppskrifter, som du kan diske opp med til påskekosen – eller bake sammen med familien.

Påsketips: bakedag med barna

Kakebaking er en fin og morsom aktivitet å gjøre sammen i påsken – og barna kommer til å elske det! En felles bakedag for barn og voksne kan være en fin tradisjon – og alle vet jo at kaker og boller smaker mye bedre når du har bakt dem selv. Den ferdige baksten tas med på skituren, ut i solveggen, eller nytes hjemme. Her finner du flere tips til påskefeiring med barn og morsomme påskeaktiviteter for hele familien

Gult er kult!

Appelsiner, gule liljer, påskekyllinger, eller synet av vårsola som endelig titter frem igjen. Den nydelige gulfargen som hører påsken til, gir både energi og glede! La deg inspirere av påskens hovedfarge, også når du baker. Suksessterte og appelsinkake er noen av klassikerne, men sjekk også ut de søte påskemakronene – eller hva med en nydelig pavlova med lemon curd? Under finner du et knippe av våre deiligste og “guleste” oppskrifter.

Se oppskriftene her:

Suksessterte

Suksessterte pyntet til påske
Suksessterte

Lyse muffins

Lyse muffins pyntet til påske

Appelsinkake

Appelsinkake til påske

Påskemakroner

Søte, gule påskemakroner

Pavlova med lemon curd

Påskepavlova med lemon curd

Ostekake med appelsingele

Ostekake med appelsingele

Andre baketips

Scroll to Top