Search
Close this search box.

Lapper

Lapper eller sveler – kjært barn har mange navn. Du vil nesten ikke tro hvor mange lapper det lages på tvers av Norges land hver dag. Lappene er tydeligvis veldig populært til både frokost, lunsj eller som kveldskos!
porsjoner15

Ingredienser

Lapperøre

  • 4 stk egg
  • 170 g sukker
  • 6 dl kulturmelk
  • 480 g hvetemel
  • 2 ts Idun natron
  • 1 knsp salt

Fremgangsmåte

  • Visp sammen egg og sukker i en bakebolle. Rør inn melken og de tørre ingrediensene til en jevn lapperøre.
  • Smelt litt smør i pannen og legg en stor skje røre i pannen. Jevn ut og stek lappene jevnt på begge sider.

Tips og triks

Lappene smaker ekstra godt med syltetøy, rømme, smør, sukker eller brunost.
Dette er oppskriften som står på dagens pakningen med Idun - Natron.
Skriv ut oppskriften

Flere pannekakeoppskrifter

  • Alle
  • Pannekaker
Alle
  • Alle
  • Pannekaker
Små lapper laget med kefir og chiafrø, toppet med melis og bjørnebær

Lapper med kefir

Pannekake-kake

Pannekake kake med krem

Nystekte havrelapper til forkost, toppet med lønnesirup, bananer og nøtter

Frokostlapper med havregryn

Scroll to Top