Search
Close this search box.

Pannekaker med Nugattisaus

Gjør som franskmennene, og spis varme tynne pannekaker med sjokolade- eller hasselnøttsaus. I vårt tilfelle: en utrolig digg Nugattisaus! Pannekakene kan også serveres med skivede bananer, som er en super kombinasjon med nugattisausen.
Pannekaker med Nugattisaus
porsjoner4 people

Ingredienser

  • 150 g hvetemel
  • 0,5 ts salt
  • 5 dl melk
  • 4 stk egg
  • Nugattisaus
  • Smør til steking
  • Bananer i skiver
  • Litt melis til å drysse på før servering

Fremgangsmåte

  • Ha hvetemel og salt i en kjøkkenmaskin eller bakebolle, og pisk inn halvparten av melken, til du har en tykk og klumpefri røre.
  • Pisk inn resten av melken og eggene. La røren stå i romtemperatur i ca 30 min og svelle.
  • Smelt smør i en varm stekepanne, og ha litt røre i pannen. Vend rundt på pannen, så du får et tynt lag. Stek til pannekaken er “tørr” på oversiden og snu. Stek gyllen på den andre siden.
  • Brett pannekaken i to eller fire, og legg over på en tallerken eller ildfast form. Legg lokk på formen, eller legg en annen tallerken oppå den første, så pannekakene holder seg lune.
  • Pannekakene serveres med bananer i skiver og Nugattisaus. Topp gjerne med et melisdryss.
Skriv ut oppskriften

Flere pannekakeoppskrifter

  • Alle
  • Pannekaker
Alle
  • Alle
  • Pannekaker
Nystekte lapper laget med sjokolade. Toppet med Idun sjokoladesaus og friske bær

Lapper med sjokolade

Pannekaker

Pannekaker

Pannekaker uten egg

Pannekaker uten egg

Kanskje du også vil like?

Pannekaker

Pannekaker

Sveler

Sveler

Stratoskake

Stratoskake

Scroll to Top