Boller

Nystekte kanelsnurrer i bakeform.

Kanelsnurrer i bakeform

Verdens beste kanelsnurrer baker du selv! Kanelsnurrer i bakeform er praktisk å lage når det skal serveres til flere på en gang. Pynt snurrene med sjokoladekrem og mokkabønner – det smaker ekstra godt!

Nystekte laup på en trefjøl.

Laup fra trønderlag

Oppskrift på trøndersk laup bakt med rugmel og anis som gir en karakterisk smak. Laup smaker utmerket sammen med godt smør og brunost!

Bolledeig uten egg på et bakebord.

Brioche

Fransk brioche nytes gjerne til frokost, lunsj, middag eller til kvelds sammen med søtt pålegg som eksempel rørt syltetøy. Nydelig!

Skolebrød med blåbær og rømme på en bakerist.

Skolebrød med blåbær

Verdens beste skolebrød lager du selv! Skolebrød med blåbær og rømme er en ny vri på skolebrødene som er verdt å prøve.

Nystekte skolehorn med vaniljekrem, glasur og kokos.

Skolehorn med vaniljekrem

Skolehorn er rett og slett en skolebolle i ny drakt! De er bakt som søte horn med vaniljekrem og kokos, og er en artig vri på de tradisjonelle skolebollene. I denne oppskriften bruker vi en lettlaget vaniljekrem. Ønsker du heller å lage kremen fra bunnen av, kan du bruke denne oppskriften.

Scroll to Top
Scroll to Top