Kanelsnurrer i bakeform
Verdens beste kanelsnurrer baker du selv! Kanelsnurrer i bakeform er praktisk å lage når det skal serveres til flere på en gang. Pynt snurrene med sjokoladekrem og mokkabønner – det smaker ekstra godt!
Verdens beste kanelsnurrer baker du selv! Kanelsnurrer i bakeform er praktisk å lage når det skal serveres til flere på en gang. Pynt snurrene med sjokoladekrem og mokkabønner – det smaker ekstra godt!
Oppskrift på trøndersk laup bakt med rugmel og anis som gir en karakterisk smak. Laup smaker utmerket sammen med godt smør og brunost!
Fransk brioche nytes gjerne til frokost, lunsj, middag eller til kvelds sammen med søtt pålegg som eksempel rørt syltetøy. Nydelig!
Verdens beste skolebrød lager du selv! Skolebrød med blåbær og rømme er en ny vri på skolebrødene som er verdt å prøve.
Skolehorn er rett og slett en skolebolle i ny drakt! De er bakt som søte horn med vaniljekrem og kokos, og er en artig vri på de tradisjonelle skolebollene. I denne oppskriften bruker vi en lettlaget vaniljekrem. Ønsker du heller å lage kremen fra bunnen av, kan du bruke denne oppskriften.