Desserter

Marsipanegg

Marsipanegg

Ingen påske uten marsipanegg – og det er ekstra stas å servere påskegodt du har laget selv, eller sammen med barna! I denne oppskriften har vi brukt ekte marsipan fra ODENSE, men du kan også fint bruke deres figurmarsipan, eller ekstra grove marsipan.

Sjokolademilkshake

Sjokolademilkshake

Sjokolademilkshake er lekende lett å lage, og veldig gøy med grillede marshmallows på toppen! Med denne milkshaken er det ingen sak å drikke ”kakao” med marshmallows – også på varme dager.

Karamellmilkshake

Karamellmilkshake

Deilig karamellmilkshake med en eller to typer saus. Du kan bruke klassisk karamellsaus i shaken, og ha fudgesaus i glasset og på toppen. Eller velge en av to til alt. Kanskje denne skal få være med på neste filmkveld?

Jordbæris på pinne

Jordbæris på pinne

Fantastisk god jordbæris på pinne! Med denne oppskriften er det lekende lett å lage is – uten iskremmaskin. Har du ikke ispinner, kan du helle røren over i en brødform som du setter i fryseren.

Karamellis

Karamellis

Så enkelt kan det være å lage hjemmelaget karamellis, uten å måtte bruke en ismaskin. Med denne oppskriften er det lekende lett å forsyne seg med fine kuler! En kombinasjon av Idun Fudgesaus og biter av Nidar Smørbukk fløtekarameller er perfekte til den milde vaniljesmaken.

Vaffel med is

Vaffel med is

Nå kan du lage deg en supergod vaffel med is hjemme! I denne oppskriften finner du fremgangsmåter for å lage tre populære iskremsmaker: sjokolade, bringebær og pistasj. Velg din favoritt, eller lag alle tre! I denne oppskriften har vi brukt ismaskin, men du kan lett lage iskrem uten. Relaterte oppskrifter Alle 17. mai 17. mai …

Vaffel med is Read More »

Pannekake-kake

Pannekake kake med krem

Pannekake-kake med krem! En artig og enkel sommerdessert, som man kan lage uten de store forberedelsene. 

Påskemakroner laget av sitron, formet som små påskekyllinger

Påskemakroner

Påskemakroner er ekstra artig å lage til påsken, og lag de gjerne med forskjellige farger. Få gjerne barna med på denne aktiviteten – de vil elske å pynte de med øyne og nebb! Flere påskeoppskrifter 🐣 Alle Påske Alle Alle Påske Sitronterte med marengs Marsipanegg i marshmallowsreder Gule bomber 1 2 3 … 5 Next …

Påskemakroner Read More »

Italiensk marengs

Italiensk marengs

Italiensk marengs er pisket sammen med varm sukkerlake og gir en sterk marengs som holder fasongen godt. Den inngår gjerne i en moussé, men er perfekt å bruke på toppen av terter. Denne marengsen tåler å fryses ned til senere bruk. /*! elementor – v3.19.0 – 07-02-2024 */ .elementor-column .elementor-spacer-inner{height:var(–spacer-size)}.e-con{–container-widget-width:100%}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer,.e-con>.elementor-widget-spacer{width:var(–container-widget-width,var(–spacer-size));–align-self:var(–container-widget-align-self,initial);–flex-shrink:0}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container,.e-con>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container{height:100%;width:100%}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer,.e-con>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer{height:100%}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer>.elementor-spacer-inner,.e-con>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer>.elementor-spacer-inner{height:var(–container-widget-height,var(–spacer-size))}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer.elementor-widget-empty,.e-con>.elementor-widget-spacer.elementor-widget-empty{position:relative;min-height:22px;min-width:22px}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer.elementor-widget-empty .elementor-widget-empty-icon,.e-con>.elementor-widget-spacer.elementor-widget-empty .elementor-widget-empty-icon{position:absolute;top:0;bottom:0;left:0;right:0;margin:auto;padding:0;width:22px;height:22px} /*! elementor – …

Italiensk marengs Read More »

Kokosboller med bringebærkrem

Koksboller med bringebærkrem

Hjemmelage kokosboller med bringebærkrem smaker veldig godt og det er gøy å lage de selv. I denne oppskriften lager vi bunner av ferdigkjøpt ODENSE Ekte marsipan med 50 % mandler.

Scroll to Top