Formkake i langpanne
Formkake i langpanne eller i rund form – du bestemmer hva som passer deg best.
Eplekake med vaniljesaus eller vaniljekrem? Eplekake med vaniljekrem er høsten største favorittkake. I denne oppskriften bruker vi lettlaget vaniljekrem, men ønsker du å lage kremen selv kan du se denne oppskriften på vaniljekrem. Eplekaken er saftig og god, og du kommer garantert til å bake den flere ganger.
Tertedeig er en mørdeig av mel, melis og egg. Med denne deigen kan du lage mange lekre kaker, og den er ofte brukt til terter, kjeks og paier. For å lykkes med en god mørdeig, må man ta noen forhåndsregler. Les gjerne våre baketips om mørdeig innen du setter i gang!
En knallgod browniekake i langpanne, med peanøtter og hjemmelaget karamellsaus!
Sjokoladekake i langpanne er lett å lage og et praktisk valg når kaken skal serveres til mange. Sjokoladekake blir ofte bakt til skoleavslutninger, barnebursdag og til kakelotterier. Kaken er laget med kefir som gir en smakfull og saftig kake de fleste liker.
Eplekake i langpanne er perfekt å dele med venner, familie og naboer, men også superpraktisk å lage til kakelotteriet, skoleavslutningen eller i andre lag hvor det går mye kake. Dette er en stor formkake som mange vil ha glede av!
Krydderkake med valnøtter og sjokolade! Formkaker lages ofte en brødform for å få den fine fasongen som lett skjæres opp i skiver. Kaken kan også lages i en større kakeform, men du får da et flatere resultat. Steketiden må også reduseres til ca. 30 – 40 minutter.
Verdens beste rullekake med smørkrem og syltetøy, lager du selv! Rullekake med smørkrem, syltetøy og eventuelt friske bær er en kake som tar under 1 time å lage. Varier gjerne smørkremen med andre smaker som eks. kakao, romessens, vaniljeessens eller det du liker best av smaker. Husk, verdens beste kaker lager du selv!