Search
Close this search box.

Halloween

Halloween cakepops

Cakepops har kommet for å bli, og er en glimrende måte å bruke opp avkapp fra kaker eller kaker som blir til overs. Neste gang du får litt langpannekake til overs, kan du ha de over i en lufttett pose og fryse ned. Eksperimenter gjerne med kombinasjoner av kaker og saus. F.eks. Gulrotkake med karamell …

Halloween cakepops Read More »

Gresskarkjeks med Nugattisaus

Kjeks som smuldrer og smelter på tungen. Med smak av “pumpkin spice” og fylt med melkesjokolade og nugattisaus. Perfekt for knask eller knep, å ha ved siden av teen på en kald høstdag eller gi bort i vertinnegave. Fyll gjerne med nugatti samme dag som de skal spises.  

Hvit pizza med champignonhoder

Med et sugerør og noen sopp kan pizzaen gå fra å være ordinær til skummel! Dette er den perfekte middagen før ungene skal ut på knask eller knep, både siden den er litt skummel, men også fordi deigen kan lages kvelden i forveien. /*! elementor – v3.13.3 – 28-05-2023 */ .elementor-column .elementor-spacer-inner{height:var(–spacer-size)}.e-con{–container-widget-width:100%}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer,.e-con>.elementor-widget-spacer{width:var(–container-widget-width,var(–spacer-size));–align-self:var(–container-widget-align-self,initial);–flex-shrink:0}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container,.e-con-inner>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer,.e-con>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container,.e-con>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer{height:100%}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer>.elementor-spacer-inner,.e-con>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer>.elementor-spacer-inner{height:var(–container-widget-height,var(–spacer-size))} /*! elementor – …

Hvit pizza med champignonhoder Read More »

Halloween muffins som spøkelser med hatt.

Halloween muffins

Morsomme muffins til Halloween er både gøy å lage, kjempeartig for barna, og ikke så vanskelig å lage som det kanskje ser ut til.

Muffins til halloween med kremostglasur.

Muffins til halloween

Muffins til halloween er veldig greit å bake, siden alle liker muffins. Disse er pyntet med spindelvev av kremostglasur og smeltet sjokolade.

Halloween sjokoladekake

Halloween sjokoladekake

Halloween sjokoladekake er en praktisk kake å lage til festen 31. oktober. Dette er en flott kake som både store og små vil like. Før du setter i gang med kaken, les gjerne våre baketips på hvordan kjevle og legge lokk på en kake.  

Halloween marengsbein på et fat.

Halloween marengsbein

Ha det gøy med marengs til Halloween! Halloween marengsbein eller små spøkelser er både artig, rimelig og lettvint å lage til Halloween. Alle barn liker marengs, og det er ekstra gøy å få de i morsomme fasonger som bein eller spøkelser. Marengs er dessuten fri for gluten og inneholder ikke melk. Se gjerne våre øvrige …

Halloween marengsbein Read More »

Halloween-boller laget som blodige øyer.

Halloween-boller

Boller laget som blodsprengte øyer kan være et morsomt innslag til Halloweenfesten!

Sjokolademuffins med krem laget som flaggermus muffins.

Flaggermus muffins

Oppskrift på sjokolademuffins pyntet som flaggermus Flaggermus muffins med sjokoladekrem er jo helt perfekt å lage til Halloweenfesten den 31. oktober. De er lette å lage og morsomme å servere! I denne oppskriften på flaggermus muffins, bruker vi litt raspet appelsinskall både i muffinsene og i sjokoladekremen. Det gir de ekstra god smak!

Scroll to Top