Halloween

Halloween muffins som spøkelser med hatt.

Halloween muffins

Morsomme muffins til Halloween er både gøy å lage, kjempeartig for barna, og ikke så vanskelig å lage som det kanskje ser ut til.

Muffins til halloween med kremostglasur.

Muffins til halloween

Oppskrift på gulrotmuffins Muffins til halloween er veldig greit å bake, siden alle liker muffins. Disse er pyntet med spindelvev av kremostglasur og smeltet sjokolade. Med denne oppskriften kan du velge å lage ca. 12 store muffins eller ca. 25 små.

Halloween sjokoladekake

Halloween sjokoladekake

Oppskrift på sjokoladekake til Halloween Halloween sjokoladekake er en praktisk kake å lage til festen 31. oktober. Dette er en flott kake som både store og små vil like. Før du setter i gang med kaken, les gjerne våre baketips på hvordan kjevle og legge lokk på en kake.  

Halloween marengsbein på et fat.

Halloween marengsbein

Ha det gøy med marengs til Halloween! Halloween marengsbein eller små spøkelser er både artig, rimelig og lettvint å lage til Halloween. Alle barn liker marengs, og det er ekstra gøy å få de i morsomme fasonger som bein eller spøkelser. Marengs er dessuten fri for gluten og inneholder ikke melk. Se gjerne våre øvrige …

Halloween marengsbein Read More »

Halloween-boller laget som blodige øyer.

Halloween-boller

Boller laget som blodsprengte øyer kan være et morsomt innslag til Halloweenfesten!

Sjokolademuffins med krem laget som flaggermus muffins.

Flaggermus muffins

Oppskrift på sjokolademuffins pyntet som flaggermus Flaggermus muffins med sjokoladekrem er jo helt perfekt å lage til Halloweenfesten den 31. oktober. De er lette å lage og morsomme å servere! I denne oppskriften på flaggermus muffins, bruker vi litt raspet appelsinskall både i muffinsene og i sjokoladekremen. Det gir de ekstra god smak!

Halloween cupcakes

Halloween cupcakes

Oppskrift på halloween spøkelser Halloween cupcakes kan lages på mange forskjellige måter. I denne muffinsoppskriften benytter vi kanel, ingefær og vanilje. Kremen er laget med melis, smør og hvit sjokolade.

Gresskarpai

Gresskarpai

Gresskarpai er en pai som passer aller best å lage om høsten når gresskaren moden for å spises. Paien er laget av en klasisk tertedeig og fylles med en smakfull puré av gresskar, sikker, viking melk og godt krydder.

Scroll to Top
Scroll to Top