Boller

Kanelgifler

Kanelgifler

Kanelgifler (eller ”gifflar”, på svensk) har for mange blitt en klassiker når man skal på tur i skogen, eller på stranden. De smaker ekstra godt når de er varme og nystekte, og kan enkelt bakes hjemme. Relevante oppskrifter Alle Boller Alle Alle Boller Boller med melis Hvetestang med vaniljekrem Bringebærsnurrer

Eple- og pecansnurrer

Eple- og pecansnurrer

Stort saftigere blir det ikke, enn denne oppskriften på eple- og pecansnurrer! Både eplene og formen sørger for at deigen trekker til seg godt med fuktighet, slik at man får skikkelig saftig bakst som er like god dagen etter. En herlig smaksopplevelse med epler, kanel og nøtter.

Tiramisu fastelavnsboller

Tiramisu fastelavnsboller

Tiramisu og fastelavnsboller i ett!? Ja takk, sier vi! Dette er en herlig kombinasjon fra to bra bakste-land: Norge og Italia. Himmelske og spennende fastelavnsboller med mild mascarponekrem, kaffe og kakao. /*! elementor – v3.19.0 – 07-02-2024 */ .elementor-column .elementor-spacer-inner{height:var(–spacer-size)}.e-con{–container-widget-width:100%}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer,.e-con>.elementor-widget-spacer{width:var(–container-widget-width,var(–spacer-size));–align-self:var(–container-widget-align-self,initial);–flex-shrink:0}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container,.e-con>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container{height:100%;width:100%}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer,.e-con>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer{height:100%}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer>.elementor-spacer-inner,.e-con>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer>.elementor-spacer-inner{height:var(–container-widget-height,var(–spacer-size))}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer.elementor-widget-empty,.e-con>.elementor-widget-spacer.elementor-widget-empty{position:relative;min-height:22px;min-width:22px}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer.elementor-widget-empty .elementor-widget-empty-icon,.e-con>.elementor-widget-spacer.elementor-widget-empty .elementor-widget-empty-icon{position:absolute;top:0;bottom:0;left:0;right:0;margin:auto;padding:0;width:22px;height:22px} /*! elementor – v3.19.0 – 07-02-2024 */ .elementor-heading-title{padding:0;margin:0;line-height:1}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title[class*=elementor-size-]>a{color:inherit;font-size:inherit;line-height:inherit}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-small{font-size:15px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-medium{font-size:19px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-large{font-size:29px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-xl{font-size:39px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-xxl{font-size:59px} …

Tiramisu fastelavnsboller Read More »

Boller med vaniljekrem og rabarbra

Boller med vaniljekrem og rabarbra

Boller med vaniljekrem og rabarbra er en frisk og nydelig versjon av de klassiske skolebollene. Ifølge Bama er rabarbra er en av de mest populære vekstene i norske hager, og mange har tilgang til grønnsaken på sommerstid. Den syrlige rabarbrasmaken er en herlig match med den søte vaniljekremen! /*! elementor – v3.23.0 – 05-08-2024 */ …

Boller med vaniljekrem og rabarbra Read More »

Rosinboller

Rosinboller

Rosinboller er alltid godt, og enda bedre blir de hvis du bløtlegger rosinene først. I denne oppskriften legger vi rosinene i vann før de tilsettes bolledeigen. Rosiner som har vært bløtlagt, gjør bollene ekstra saftige. Med fersk gjær for søt hvetebakst og tryllemiddelet Luftigere bakst, blir dette luftige og saftige rosinboller! Relevante oppskrifter Alle 17. …

Rosinboller Read More »

Bolledeig

Bolledeig

En bolledeig kan brukes til mye forskjellig gjærbakst, men rene hveteboller synes vi skal være søte og gode. I denne oppskriften bruker derfor en god mengde melis som gir gode og søte boller. Ønsker du ikke fullt så søte boller, kan du selvsagt redusere mengden med melis. /*! elementor – v3.19.0 – 07-02-2024 */ .elementor-column …

Bolledeig Read More »

Rabarbrasnurrer

Rabarbrasnurrer

Rabarbrasnurrer med brun farin smaker utrolig godt sammen. I denne oppskriften lager vi små snurrer i muffinsformer. Ønsker du heller å lage de i andre former, kan du bruke samme deig til det. Husk bare på at større bakverk krever lenger steketid. Relaterte oppskrifter Alle 17. mai 17. mai – Kaker 17. mai – Søtbakst …

Rabarbrasnurrer Read More »

Kanelboller

Kanelboller

Kanelboller er søte, luftige og gode. Hvetesnurrene kan fylles med du liker aller best, men disse er laget med det klassiske kanelfyllet de fleste vil like! Relevante oppskrifter Alle Boller Alle Alle Boller Bollefocaccia med appelsinkrem Hveteboller uten egg og melk Nugattisnurrer

Hveteboller uten melk

Hveteboller uten melk

Hveteboller uten egg og melk! Det kan skje at kjøleskapet ikke inneholder en melkedråpe og at du er tom for egg. Ikke fortvil, boller kan bakes uten dette. Har du rosiner eller hakket sjokolade, kan bollene gjerne tilsettes dette for enda mer smak. /*! elementor – v3.19.0 – 07-02-2024 */ .elementor-column .elementor-spacer-inner{height:var(–spacer-size)}.e-con{–container-widget-width:100%}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer,.e-con>.elementor-widget-spacer{width:var(–container-widget-width,var(–spacer-size));–align-self:var(–container-widget-align-self,initial);–flex-shrink:0}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container,.e-con>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container{height:100%;width:100%}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer,.e-con>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer{height:100%}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer>.elementor-spacer-inner,.e-con>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer>.elementor-spacer-inner{height:var(–container-widget-height,var(–spacer-size))}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer.elementor-widget-empty,.e-con>.elementor-widget-spacer.elementor-widget-empty{position:relative;min-height:22px;min-width:22px}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer.elementor-widget-empty .elementor-widget-empty-icon,.e-con>.elementor-widget-spacer.elementor-widget-empty .elementor-widget-empty-icon{position:absolute;top:0;bottom:0;left:0;right:0;margin:auto;padding:0;width:22px;height:22px} /*! …

Hveteboller uten melk Read More »

Kanelsnurrer

Kanelsnurrer

Kanelsnurrer eller kanelboller med hjemmelaget kanelfyll er vel noe av det beste som finnes. Denne gjærdeigen er ikke like søt som en bolledeig, siden snurrene skal fylles med et søtt og godt fyll. Deigen kan selvsagt brukes til knuter, skoleboller og annen søt gjærbakst med godt fyll. Relevante oppskrifter Alle 17. mai 17. mai – …

Kanelsnurrer Read More »

Scroll to Top