Search
Close this search box.

Høst

Gresskarpai

Mer høstromantisk pai skal man lete lenge etter! Denne har et herlig hjemmelaget paiskall som har heltrett flakende konsistensen. Fyllet er lett krydret og minner litt om gulrotkake, men fyllet er kremet og den piskede kremen på toppen er et perfekttilbehør. Hvis man er i det kreative hjørnet kan man lage små blader av deigensom …

Gresskarpai Read More »

Eplekake

Ingenting slår duften av klassisk eplekake! Med saftige epler og et hint av kanel, er denne tidløse oppskriften den perfekte måten å samle venner og familie. Relaterte oppskrifter Alle 17. mai 17. mai – Kaker 17. mai – Søtbakst Annen søtbakst Annet bakst bakst Boller Brød Brød – Annet Brød – Finbakst Brød – Grovbakst …

Eplekake Read More »

Matpakkebrød

Matpakkebrød

Et matpakkebrød som er saftig, godt og uten hele korn, er likt av både store og små. Brødet er halvgrovt og holder på metthetsfølelsen lenger. Dette matpakkebrødet holder seg ferskt og fint i flere dager – perfekt som matpakkebrød! Relevante oppskrifter Alle Brød Alle Alle Brød Grove pitabrød Surdeigsbrød med geitost, rødbeter og timian Grov …

Matpakkebrød Read More »

Nystekt klippekrans på en grå asjett.

Klipeekrans

Klippekrans er fint å servere når du får kaffebesøk. Kransen fylt med bakeklar kransekakemasse og er toppet med høvlede mandler. Gjærdeigen er kan gjerne lages helt uten melk ved å benytte margarin uten melk. Relevante oppskrifter Alle 17. mai 17. mai – Kaker 17. mai – Søtbakst Annen søtbakst Annet bakst bakst Boller Brød Brød …

Klipeekrans Read More »

Gresskarbrød med tørket frukt

Gresskarbrød med tørket frukt

Nydelig brød som kan minne om en julekake. Gresskarbrød passer perfekt til for eksempel et stort ostefat. Brødet er eltefritt og stekes i en gryte. Relaterte oppskrifter Alle 17. mai 17. mai – Kaker 17. mai – Søtbakst Annen søtbakst Annet bakst bakst Boller Brød Brød – Annet Brød – Finbakst Brød – Grovbakst Brød …

Gresskarbrød med tørket frukt Read More »

Eltefri fougasse med oliven

Eltefri fougasse med oliven

Fougasseer et herlig brød og en av de eldste brødoppskriftene fra Frankrike. Denneoppskriften er spesielt god med rosmarin og salte oliven. Fantastisk ved sidenav en varmende gryte eller suppe. Eller ved siden av en salat. I en travelhverdag er det helt supert å kunne røre sammen deigen kvelden før, og steke denetter jobb dagen etter.  …

Eltefri fougasse med oliven Read More »

Krutonger

Krutonger

Krutonger er perfekt tilbehør til salater og supper, og en ypperlig måte å bruke opp brød som begynner å bli tørt. Du kan bruke hvilke urter du ønsker. Her brukte vi en blanding av persille, timian og basilikum, for det passet så bra til tomatsuppen. /*! elementor – v3.23.0 – 05-08-2024 */ .elementor-column .elementor-spacer-inner{height:var(–spacer-size)}.e-con{–container-widget-width:100%}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer,.e-con>.elementor-widget-spacer{width:var(–container-widget-width,var(–spacer-size));–align-self:var(–container-widget-align-self,initial);–flex-shrink:0}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container,.e-con>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container{height:100%;width:100%}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer,.e-con>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer{height:100%}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer>.elementor-spacer-inner,.e-con>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer>.elementor-spacer-inner{height:var(–container-widget-height,var(–spacer-size))}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer.elementor-widget-empty,.e-con>.elementor-widget-spacer.elementor-widget-empty{position:relative;min-height:22px;min-width:22px}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer.elementor-widget-empty .elementor-widget-empty-icon,.e-con>.elementor-widget-spacer.elementor-widget-empty …

Krutonger Read More »

Klippekrans med Nugatti

Dette er den perfekte baksten for deg som liker hasselnøtter og saftig gjærbakst. Relevante oppskrifter Alle 17. mai 17. mai – Kaker 17. mai – Søtbakst Annen søtbakst Annet bakst bakst Boller Brød Brød – Finbakst Brød – Grovbakst Brød – Middag Brød – Småbakst Bursdag Bursdag – Kaker Desserter Desserter – Konfekt Drikke Enkle …

Klippekrans med Nugatti Read More »

Sticky buns med karamellfudge

Disse bollene er som kanelboller, men stekes med karamell i bunnen av formen som trekker opp i gjærdeigen under stekingen og gjør de ekstra saftige og gode. Her har vi brukt pistasjkjerner, men du kan også bruke andre nøtter som mandler eller hasselnøtter Relevante oppskrifter Alle Boller Alle Alle Boller Kanelsnurrer uten melk og egg …

Sticky buns med karamellfudge Read More »

Eplekake med vaniljekrem

Eplekake med vaniljekrem

Høst = gode norske epler = servering av nystekt eplekake med vaniljekrem! 🍎 Denne oppskriften passer også fint til andre anledninger og sesonger. I denne oppskriften har vi både vaniljekrem i selve kaken, og gjerne litt ved siden av også. Topp den med vaniljeis og deilig Idun karamellsaus! Relaterte oppskrifter Alle 17. mai 17. mai …

Eplekake med vaniljekrem Read More »

Scroll to Top