Søtbakst

Kanelgifler

Kanelgifler

Kanelgifler (eller ”gifflar”, på svensk) har for mange blitt en klassiker når man skal på tur i skogen, eller på stranden. De smaker ekstra godt når de er varme og nystekte, og kan enkelt bakes hjemme. Relevante oppskrifter Alle Boller Alle Alle Boller Boller med melis Hvetestang med vaniljekrem Bringebærsnurrer

Eple- og pecansnurrer

Eple- og pecansnurrer

Stort saftigere blir det ikke, enn denne oppskriften på eple- og pecansnurrer! Både eplene og formen sørger for at deigen trekker til seg godt med fuktighet, slik at man får skikkelig saftig bakst som er like god dagen etter. En herlig smaksopplevelse med epler, kanel og nøtter.

Tiramisu fastelavnsboller

Tiramisu fastelavnsboller

Tiramisu og fastelavnsboller i ett!? Ja takk, sier vi! Dette er en herlig kombinasjon fra to bra bakste-land: Norge og Italia. Himmelske og spennende fastelavnsboller med mild mascarponekrem, kaffe og kakao. /*! elementor – v3.19.0 – 07-02-2024 */ .elementor-column .elementor-spacer-inner{height:var(–spacer-size)}.e-con{–container-widget-width:100%}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer,.e-con>.elementor-widget-spacer{width:var(–container-widget-width,var(–spacer-size));–align-self:var(–container-widget-align-self,initial);–flex-shrink:0}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container,.e-con>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container{height:100%;width:100%}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer,.e-con>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer{height:100%}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer>.elementor-spacer-inner,.e-con>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer>.elementor-spacer-inner{height:var(–container-widget-height,var(–spacer-size))}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer.elementor-widget-empty,.e-con>.elementor-widget-spacer.elementor-widget-empty{position:relative;min-height:22px;min-width:22px}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer.elementor-widget-empty .elementor-widget-empty-icon,.e-con>.elementor-widget-spacer.elementor-widget-empty .elementor-widget-empty-icon{position:absolute;top:0;bottom:0;left:0;right:0;margin:auto;padding:0;width:22px;height:22px} /*! elementor – v3.19.0 – 07-02-2024 */ .elementor-heading-title{padding:0;margin:0;line-height:1}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title[class*=elementor-size-]>a{color:inherit;font-size:inherit;line-height:inherit}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-small{font-size:15px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-medium{font-size:19px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-large{font-size:29px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-xl{font-size:39px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-xxl{font-size:59px} …

Tiramisu fastelavnsboller Read More »

Boller med vaniljekrem og rabarbra

Boller med vaniljekrem og rabarbra

Boller med vaniljekrem og rabarbra er en frisk og nydelig versjon av de klassiske skolebollene. Ifølge Bama er rabarbra er en av de mest populære vekstene i norske hager, og mange har tilgang til grønnsaken på sommerstid. Den syrlige rabarbrasmaken er en herlig match med den søte vaniljekremen! /*! elementor – v3.23.0 – 05-08-2024 */ …

Boller med vaniljekrem og rabarbra Read More »

Vaffel med is

Vaffel med is

Nå kan du lage deg en supergod vaffel med is hjemme! I denne oppskriften finner du fremgangsmåter for å lage tre populære iskremsmaker: sjokolade, bringebær og pistasj. Velg din favoritt, eller lag alle tre! I denne oppskriften har vi brukt ismaskin, men du kan lett lage iskrem uten. Relaterte oppskrifter Alle 17. mai 17. mai …

Vaffel med is Read More »

Luftige vafler

Luftige vafler med gjær

Luftige vafler er ikke alltid like lett å få til. I denne oppskriften bruker vi fersk gjær og melk som gjør vaflene både luftige og gode – prøv selv!   Relevante oppskrifter Alle Vafler Alle Alle Vafler Grove vafler (glutenfri) Vaffel med is Glutenfrie vafler

Rosinboller

Rosinboller

Rosinboller er alltid godt, og enda bedre blir de hvis du bløtlegger rosinene først. I denne oppskriften legger vi rosinene i vann før de tilsettes bolledeigen. Rosiner som har vært bløtlagt, gjør bollene ekstra saftige. Med fersk gjær for søt hvetebakst og tryllemiddelet Luftigere bakst, blir dette luftige og saftige rosinboller! Relevante oppskrifter Alle 17. …

Rosinboller Read More »

Pannekake-kake

Pannekake kake med krem

Pannekake-kake med krem! En artig og enkel sommerdessert, som man kan lage uten de store forberedelsene. 

Bolledeig

Bolledeig

En bolledeig kan brukes til mye forskjellig gjærbakst, men rene hveteboller synes vi skal være søte og gode. I denne oppskriften bruker derfor en god mengde melis som gir gode og søte boller. Ønsker du ikke fullt så søte boller, kan du selvsagt redusere mengden med melis. /*! elementor – v3.19.0 – 07-02-2024 */ .elementor-column …

Bolledeig Read More »

Vaffelrøre

Vaffelrøre

Vaffelrøre som gir verdens beste vafler er laget av Sjømannskirken i København. Sjømannskirker fra hele verden har kjempet om å lage den beste vaffeloppskriften. Denne oppskriften er blitt kåret til den aller beste vaffeloppskriften i 2008, 2011 og 2012. Flere vaffel-oppskrifter Alle Vafler Alle Alle Vafler Sjokoladevafler 17. mai-vafler Vaffel med Smash!-saus 1 2 Next …

Vaffelrøre Read More »

Scroll to Top