Brød

Brødpudding

Brødpudding er en enkel og deilig dessert som krever få ingredienser. En perfekt dessert om man har noen brødrester, boller eller julekake liggende hjemme.

Hamburgerbrød

Disse hamburgerbrødene er nesten som de man finner i butikken, bare enda litt bedre. Takket være et dampbad i ovnen blir disse myke og luftige, og ved å lage de selv kan du lagede med den toppingen du ønsker. Her er snittflaten varmet på grillen og servert med vegetarburger, grønnsaker og spicy aioli.

Lunsjmuffins

Muffins trenger ikke alltid å være søte. Disse er saftige med revne gulerøtter og yoghurt. Og smaksrike med vårløk, fetaost og ost. Disse er vegetariske, men du kan også ha biter av stekt bacon eller skinke i røren. Frys de gjerne og ta opp etter hvert som du trenger de i f.eks matpakken.

Grove pizzaboller

Pizzaboller er praktisk å ha i fryseren på travle dager, og når brødmaten begynner å bli litt kjedelig. Bare ta opp så mange boller dere trenger og legg dem rett i matboksen. Disse er litt grove og smaksrike og saftige med en god tomatsaus. Disse er vegetariske, men du kan også ha biter av f.eks …

Grove pizzaboller Read More »

Pølsebrød

Disse pølsebrødene er nesten som de man finner i butikken, bare enda litt bedre. Takket være et dampbad i ovnen blir disse myke og luftige, og ved å lage de selv kan du lage de med den toppingen du ønsker. Som hvite eller svarte sesamfrø, eller kanskje du har noen minipølser som trenger noen minibrød. …

Pølsebrød Read More »

Oppskåret lavkarbobrød uten gjær på en trefjøl.

Lavkarbobrød uten gjær

Lavkarbobrød er i vinden som aldri før og spises ofte i forbindelse med vektnedgang. Dette brødet er både næringsrikt, glutenfritt og er bakt uten gjær. Brødet er enkelt å lage og rikt på smak.

Havrerundstykker

Havrerundstykker

Havrerundstykker er et godt valg til frokostbordet og er likt av både store og små. Rundstykkene er fine, men smaker ekstra godt med havren som også bidrar til mer kostfiber. Våkner du tidlig en morgen, hvorfor ikke overraske med nystekte rundstykker til frokostbordet?

Rundstykker med surdeig

Rundstykker med surdeig

Rundstykker med surdeig smaker godt og passer ypperlig å servere til frokostbordet. De kan også serveres som tilbehør ved siden av middag eller som lunsjmat på jobb eller skole. Denne oppskriften er langtidshevet, og gjør at deigen får utviklet aroma og smak som gir kjempegode rundstykker med en litt syrlig smak.

Halvgrovt surdeigsbrød oppskåret i skiver på en trefjøl.

Halvgrovt surdeigsbrød

Halvgrovt surdeigsbrød toppet med solsikkefrø. Brødene et fri for melk og er uten egg. Disse brødene er bakt med surdeig som gir en ekstra smak og holdbarhet på brødet. Vi har brukt en bakeklar surdeig, men ønsker du å lage surdeigen fra bunnen av, kan du finne våre oppskrifter ved å søke på grov eller …

Halvgrovt surdeigsbrød Read More »

Scroll to Top