Brød

Oppskåret lavkarbobrød uten gjær på en trefjøl.

Lavkarbobrød uten gjær

Lavkarbobrød er i vinden som aldri før og spises ofte i forbindelse med vektnedgang. Dette brødet er både næringsrikt, glutenfritt og er bakt uten gjær. Brødet er enkelt å lage og rikt på smak.

Havrerundstykker

Havrerundstykker

Havrerundstykker er et godt valg til frokostbordet og er likt av både store og små. Rundstykkene er fine, men smaker ekstra godt med havren som også bidrar til mer kostfiber. Våkner du tidlig en morgen, hvorfor ikke overraske med nystekte rundstykker til frokostbordet?

Rundstykker med surdeig

Rundstykker med surdeig

Rundstykker med surdeig smaker godt og passer ypperlig å servere til frokostbordet. De kan også serveres som tilbehør ved siden av middag eller som lunsjmat på jobb eller skole. Denne oppskriften er langtidshevet, og gjør at deigen får utviklet aroma og smak som gir kjempegode rundstykker med en litt syrlig smak.

Halvgrovt surdeigsbrød oppskåret i skiver på en trefjøl.

Halvgrovt surdeigsbrød

Halvgrovt surdeigsbrød toppet med solsikkefrø. Brødene et fri for melk og er uten egg. Disse brødene er bakt med surdeig som gir en ekstra smak og holdbarhet på brødet. Vi har brukt en bakeklar surdeig, men ønsker du å lage surdeigen fra bunnen av, kan du finne våre oppskrifter ved å søke på grov eller …

Halvgrovt surdeigsbrød Read More »

Matpakkebrød

Matpakkebrød

Et matpakkebrød som er saftig, godt og uten hele korn, er likt av både store og små. Brødet er halvgrovt og holder på metthetsfølelsen lenger. Dette matpakkebrødet holder seg ferskt og fint i flere dager – perfekt som matpakkebrød! /*! elementor – v3.6.5 – 27-04-2022 */ .e-container.e-container–row .elementor-spacer-inner{width:var(–spacer-size)}.e-container.e-container–column .elementor-spacer-inner,.elementor-column .elementor-spacer-inner{height:var(–spacer-size)} /*! elementor – v3.6.5 – …

Matpakkebrød Read More »

Glutenfri rundstykker med ost og paprika.

Glutenfri rundstykker

Glutenfri rundstykker bakt med Cottage Cheese er proteinrike, smakfulle og lette å lage! Med denne oppskriften vil du ha ferdige rundstykker på under en halv time.

Nystekt frokostbrød i en brødform.

Frokostbrød

Et godt frokostbrød er viktig for å få i seg nok fiber, mineraler og vitaminer. Et halvgrovt eller grovt brød vil holde deg mett helt frem til lunsj. Dette er en oppskrift på halvgrovt brød som passer til hele familien – smør med noen skiver brød til matpakken også!

Stekt fransk landbrød med surdeig på en bakerist.

Fransk landbrød med surdeig

Fransk landbrød er et fint brød selv om dette er bakt med surdeig av fullkornshvete. Du kan enten bruke hjemmelaget surdeigskultur eller bakeklar surdeig i denne oppskriften. Oppskriften er uten melk og egg, og er derfor godt egnet til de som ikke tåler dette.

Rugbrød med surdeig oppskåret i skiver.

Rugbrød med surdeig

Rugbrød med surdeig har en litt syrlig, men en allikevel god og rund smak. Dette brødet er ekstra grovt og gir magen mye fiber som holder på metthetsfølelsen lenger. I denne oppskriften bruker vi en bakeklar surdeig, som blant annet kan kjøpes på Oda.no.

Hjemmebakt surdeigsbrød med solsikkefrø på toppen.

Surdeigsbrød med solsikkefrø

Surdeigsbrød med solsikkefrø er halvgrovt brød. Brødet har en god og fyldig smak fra både surdeigen og rugmelet.

Scroll to Top
Scroll to Top