Høst

Fougasse formet som spøkelser

Fougasse formet som spøkelser

Fougasse er en type flatt brød fra Frankrike. De eltefrie små brødene er sprøe på utsiden og myke inni, og smaker nydelig til en høstgryte eller varmende suppe. Formet som spøkelser er de også veldig gøy å servere til Halloween! 👻 Relaterte oppskrifter Alle 17. mai 17. mai – Kaker 17. mai – Søtbakst Andre …

Fougasse formet som spøkelser Read More »

Vafler med havregryn

Havrevafler

Vafler med havregryn og sammalt hvetemel, gir halvgrove vafler som inneholder mer fiber enn vafler laget uten. I oppskriften bruker vi natron og litt kulturmelk som gir en litt syrnet god smak. Disse vaflene er kjempegode, faktisk noe av det bedre vi har spist av grove vafler! /*! elementor – v3.19.0 – 07-02-2024 */ .elementor-column …

Havrevafler Read More »

Gresskarboller

Gresskarboller

En ekstra piff på høstkosen! Med noen enkle grep, samt litt hel kanel og hyssing, kan du forvandle bolledeigen til disse herlige gresskarbollene. Perfekte å servere til Halloween, eller til en varm kopp kakao på en kald høstdag. /*! elementor – v3.23.0 – 05-08-2024 */ .elementor-column .elementor-spacer-inner{height:var(–spacer-size)}.e-con{–container-widget-width:100%}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer,.e-con>.elementor-widget-spacer{width:var(–container-widget-width,var(–spacer-size));–align-self:var(–container-widget-align-self,initial);–flex-shrink:0}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container,.e-con>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container{height:100%;width:100%}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer,.e-con>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer{height:100%}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer>.elementor-spacer-inner,.e-con>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer>.elementor-spacer-inner{height:var(–container-widget-height,var(–spacer-size))}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer.elementor-widget-empty,.e-con>.elementor-widget-spacer.elementor-widget-empty{position:relative;min-height:22px;min-width:22px}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer.elementor-widget-empty .elementor-widget-empty-icon,.e-con>.elementor-widget-spacer.elementor-widget-empty .elementor-widget-empty-icon{position:absolute;top:0;bottom:0;left:0;right:0;margin:auto;padding:0;width:22px;height:22px} /*! elementor – v3.23.0 – 05-08-2024 …

Gresskarboller Read More »

Kanelsnurrkake med vaniljekrem

Kanelsnurrkake med vaniljekrem

Vi lurer på hvem som kan si nei til dette… kanelsnurrkake med vaniljekrem og mandelfyll. Her kombineres noe det beste innen søt hvetebakst – i en og samme kake! Relaterte oppskrifter Alle 17. mai 17. mai – Kaker 17. mai – Søtbakst Annen søtbakst Annet bakst Boller Brød Brød – Finbakst Brød – Grovbakst Brød …

Kanelsnurrkake med vaniljekrem Read More »

Kanelgifler

Kanelgifler

Kanelgifler (eller ”gifflar”, på svensk) har for mange blitt en klassiker når man skal på tur i skogen, eller på stranden. De smaker ekstra godt når de er varme og nystekte, og kan enkelt bakes hjemme. Relevante oppskrifter Alle Boller Alle Alle Boller Boller med melis Hvetestang med vaniljekrem Bringebærsnurrer

Eple- og pecansnurrer

Eple- og pecansnurrer

Stort saftigere blir det ikke, enn denne oppskriften på eple- og pecansnurrer! Både eplene og formen sørger for at deigen trekker til seg godt med fuktighet, slik at man får skikkelig saftig bakst som er like god dagen etter. En herlig smaksopplevelse med epler, kanel og nøtter.

Bakt ostekake med skogsbær

Bakt ostekake med skogsbær

Med denne oppskriften på bakt ostekake med skogsbær får du en frisk og himmelsk smakfull kake! /*! elementor – v3.19.0 – 07-02-2024 */ .elementor-column .elementor-spacer-inner{height:var(–spacer-size)}.e-con{–container-widget-width:100%}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer,.e-con>.elementor-widget-spacer{width:var(–container-widget-width,var(–spacer-size));–align-self:var(–container-widget-align-self,initial);–flex-shrink:0}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container,.e-con>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container{height:100%;width:100%}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer,.e-con>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer{height:100%}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer>.elementor-spacer-inner,.e-con>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer>.elementor-spacer-inner{height:var(–container-widget-height,var(–spacer-size))}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer.elementor-widget-empty,.e-con>.elementor-widget-spacer.elementor-widget-empty{position:relative;min-height:22px;min-width:22px}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer.elementor-widget-empty .elementor-widget-empty-icon,.e-con>.elementor-widget-spacer.elementor-widget-empty .elementor-widget-empty-icon{position:absolute;top:0;bottom:0;left:0;right:0;margin:auto;padding:0;width:22px;height:22px} /*! elementor – v3.19.0 – 07-02-2024 */ .elementor-heading-title{padding:0;margin:0;line-height:1}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title[class*=elementor-size-]>a{color:inherit;font-size:inherit;line-height:inherit}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-small{font-size:15px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-medium{font-size:19px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-large{font-size:29px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-xl{font-size:39px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-xxl{font-size:59px} Flere ostekake-oppskrifter Alle Ostekaker Alle Alle Ostekaker Ostekake med sjokolade Bakt ostekake Ostekake med …

Bakt ostekake med skogsbær Read More »

Løksuppe

Løksuppe

Løksuppe er en knallgod, varmende og rimelig hverdagsmiddag, og ikke minst en super måte å bruke opp brød som begynner å bli tørt! Med denne oppskriften gjør du om brødrestene til et nydelig ostesmørbrød-lokk på toppen av suppa. Relaterte oppskrifter Alle 17. mai 17. mai – Kaker 17. mai – Søtbakst Andre desserter Annen søtbakst …

Løksuppe Read More »

Luftige vafler

Luftige vafler med gjær

Luftige vafler er ikke alltid like lett å få til. I denne oppskriften bruker vi fersk gjær og melk som gjør vaflene både luftige og gode – prøv selv!   Relevante oppskrifter Alle Vafler Alle Alle Vafler Grove vafler (glutenfri) Vaffel med is Glutenfrie vafler

Rosinboller

Rosinboller

Rosinboller er alltid godt, og enda bedre blir de hvis du bløtlegger rosinene først. I denne oppskriften legger vi rosinene i vann før de tilsettes bolledeigen. Rosiner som har vært bløtlagt, gjør bollene ekstra saftige. Med fersk gjær for søt hvetebakst og tryllemiddelet Luftigere bakst, blir dette luftige og saftige rosinboller! Relevante oppskrifter Alle 17. …

Rosinboller Read More »

Scroll to Top