Kaker

Blåbærmuffins med sjokolade

Blåbærmuffins

Store blåbærmuffins er ikke til å motstå! I denne oppskriften er det i tillegg deilige biter med sjokolade og litt havre på toppen. 🫐

Hjemmelaget italiensk marengs på en sitronterte.

Italiensk marengs

Italiensk marengs er pisket sammen med varm sukkerlake og gir en sterk marengs som holder fasongen godt. Den inngår gjerne i en moussé, men er perfekt å bruke på toppen av terter. Denne marengsen tåler å fryses ned til senere bruk.

Nystekte havreflarn i en kakeboks.

Havreflarn

Havreflarn er en av julens beste julekaker og er populært blant både barn og voksne. I denne oppskriften bruker vi lys sirup. Bruker du mørk sirup, blir kakene mørkere og får mer smak.   Havreflarn med sjokolade? For ekstra smak på havreflarnene, kan man pensle baksiden med smeltet sjokolade.

Ostekake med jordbær og flagg

Ostekake med jordbær

Ostekake med jordbær har en god smak av sommer, men kan serveres året rundt. Dette er en flott festkake man ofte finner på kakebord i fine lag. Ostekaken er laget uten rømme og kan lages i utallige smaksvarianter.

Hjemmelaget eplekake med vaniljekrem.

Eplekake

Eplekake med vaniljesaus eller vaniljekrem? Eplekake med vaniljekrem er høsten største favorittkake. I denne oppskriften bruker vi lettlaget vaniljekrem, men ønsker du å lage kremen selv kan du se denne oppskriften på vaniljekrem. Eplekaken er saftig og god, og du kommer garantert til å bake den flere ganger.

Tertedeig i en hvit paiform.

Tertedeig

Tertedeig er en mørdeig av mel, melis og egg. Med denne deigen kan du lage mange lekre kaker, og den er ofte brukt til terter, kjeks og paier. For å lykkes med en god mørdeig, må man ta noen forhåndsregler. Les gjerne våre baketips om mørdeig innen du setter i gang!

Marengs dyppet i sjokolade.

Marengs med sjokolade

Marengs som er dyppet i sjokolade smaker helt nydelig! Disse marengstoppene kan serveres i utallige anledninger. De tåler godt å stå i romtemperatur over lang tid, og pynter opp et hvert kakebord!

Bløtkake med vaniljekrem og friske bær.

Bløtkake med vaniljekrem

En bløtkake med vaniljekrem og friske bær er uimotståelig godt, og stas å servere til både store og små. Dette er en god gammeldags bløtkake som er blitt bakt i flere generasjoner, og er like populær den dag i dag!

Verdens beste kake på et rektangulært fat.

Verdens beste

Verdens beste eller Kvæfjordkake – kjært barn har mange navn. Dette er en tradisjonell og fantastisk god kake, som ofte er å finne på kakebordet i større anledninger.

Hjemmelaget iskake med friske bær.

Iskake med kjeksbunn

En frisk iskake med kjeksbunn, kremost og friske bær smaker nydelig på en varm sommerdag. Digestivekjeksen kan byttes ut med din favorittkjeks hvis du heller vil ha en annen smak på bunnen. Kaken er lett å lage og er utrolig god!  

Scroll to Top