Search
Close this search box.

Muffins

Banan og Nugattimuffins

La oss fortsette jobben som matreddere og spar penger i samme slengen ved å unngå å kaste bananer. Lag i stedet saftige og gode bananmuffins, men med en Nugattitvist! 

Sjokolademuffins med karamellfudge

Sjokolademuffins med karamellfudge er en smakskombinasjon som har kommet for å bli! Og med god grunn, for det er en himmelsk kombinasjon. Dette er luftige og saftige muffins med en kjerne av karamellfudge, toppet med en luftig mascarponekrem. Disse blir spesielt gode med litt salt topping, som peanøtter eller popcorn.

Klovnemuffins

Klovnemuffins

Herlige vaniljemuffins med klovnemotiv, luftig krem og enkel pynt. Perfekte til barnebursdagen eller temafesten! Anbefalte oppskrifter Vannbakkels Salt karamellsaus Italiensk marengs

Blåbærmuffins med sjokolade

Blåbærmuffins

Store blåbærmuffins er ikke til å motstå! I denne oppskriften er det i tillegg deilige biter med sjokolade og litt havre på toppen. 🫐

Nystekte lyse muffins med pynt på toppen.

Lyse muffins med påskeegg

Lyse muffins med påskeegg med en god smak av vanilje er et godt utgangspunkt, og det tar kun en halv time å lage de. Du kan tilsette røren smak som sjokoladebiter, friske bær eller andre spennende smaker hvis du ønsker det.

Glutenfrie grove muffins i rød muffinsformer.

Glutenfrie grove muffins

Grove glutenfrie muffins toppet med solsikkefrø. Dette er ikke søte muffins, men glutenfrie rundstykker som er bakst i muffinsformer.

Halloween muffins som spøkelser med hatt.

Halloween muffins

Morsomme muffins til Halloween er både gøy å lage, kjempeartig for barna, og ikke så vanskelig å lage som det kanskje ser ut til.

Muffins til halloween med kremostglasur.

Muffins til halloween

Muffins til halloween er veldig greit å bake, siden alle liker muffins. Disse er pyntet med spindelvev av kremostglasur og smeltet sjokolade.

Scroll to Top