Muffins

Banan og Nugattimuffins

La oss fortsette jobben som matreddere og spar penger i samme slengen ved å unngå å kaste bananer. Lag i stedet saftige og gode bananmuffins, men med en Nugattitvist! 

Sjokolademuffins med karamellfudge

Sjokolademuffins med karamellfudge er en smakskombinasjon som har kommet for å bli! Og med god grunn, for det er en himmelsk kombinasjon. Dette er luftige og saftige muffins med en kjerne av karamellfudge, toppet med en luftig mascarponekrem. Disse blir spesielt gode med litt salt topping, som peanøtter eller popcorn.

Klovnemuffins

Herlige vaniljemuffins med klovnemotiv, luftig krem og enkel pynt. Perfekte til barnebursdagen eller temafesten! Anbefalte oppskrifter Vannbakkels Salt karamellsaus Italiensk marengs

Blåbærmuffins med sjokolade

Blåbærmuffins

Store blåbærmuffins er ikke til å motstå! I denne oppskriften er det i tillegg deilige biter med sjokolade og litt havre på toppen.

Epleroser på et hvitt stettfat.

Epleroser med marsipan

Fantastisk flotte og gode epleroser som garantert vil imponere gjestene dine om du serverer disse som dessert. 

Nystekte red velvet muffins med krem og kakepynt i røde hjerteformer.

Red velvet muffins

Oppskrift på saftige Red velvet muffins Red velvet muffins er er flott skue med sin kraftige røde farge. Dette er gode og saftige muffins med en smakfull ostekrem på toppen. Velg om du vil lage Red velvet muffinsene i middels eller stor former.  Muffinsen passer perfekt å lage til Valentine, jul eller morsdag.

Nystekte vaniljemuffins med krem på toppen.

Vaniljemuffins

Grunnoppskrift på muffins Vaniljemuffins smaker alltid godt og fungerer som en grunnoppskrift du kan bruke til forskjellige typer muffins. I oppskriften bruker vi en rosa krem med hvit sjokolade. Denne kremen kan erstattes med eksempel en mørk sjokoladekrem eller en melisglasur. Du kan lett smaksette vaniljemuffinsene. Legg i et par frosne bringebær eller jordbær oppi …

Vaniljemuffins Read More »

Scroll to Top