Search
Close this search box.

Pizza - Hvit pizza

Pizza med røkelaks

Pizza med røkelaks

Hvit pizza med røkelaks er et godt (og kanskje sunnere) alternativ til de mer typiske pizza-toppingene. I denne oppskriften bruker vi røkt laks, men man kan gjerne bruke både salmalaks, kokt torsk, røkt ørret eller utvannet klippfisk som alternativer. Supert hvis man har noe til overs i kjøleskapet.

Pizza med Scampi

Pizza med scampi

Pizza smaker aller best når den er hjemmelaget! Pizzabunnen blir bedre, du kan velge toppingen selv og hvor mye du vil ha på av de forskjellige ingrediensene. Under finner du oppskrift på topping til en hvit pizza med scampi.

Pizza med spekeskinke

Pizza med spekeskinke

Hjemmelaget pizza med creme fraiche og parmaskinke Parmaskinke (Prosciutto di Parma) er en type spekeskinke av svin som er produsert i fjelltraktene ved Parma i Italia. Kjøttet er lagret opp til 18 månder og har dermed en spesiell god smak. Men, man kan godt kan bruke andre typer spekeskinke på pizzaen også – prøve deg …

Pizza med spekeskinke Read More »

Vegetarisk pizza

Potetpizza

Potet på pizza er utrolig godt med hvit pizzasaus, rødløk, mozzarella og pinjekjerner. Med riktig mel, pizzagjær og gjerne også surdeig i pizzabunnen, får den en fantastisk smak. Når det gjelder toppinger til pizzaen finnes det nesten ingen begrensninger! Velg det du liker best – og nyt!

Hvit pizza med champignonhoder

Med et sugerør og noen sopp kan pizzaen gå fra å være ordinær til skummel! Dette er den perfekte middagen før ungene skal ut på knask eller knep, både siden den er litt skummel, men også fordi deigen kan lages kvelden i forveien. /*! elementor – v3.13.3 – 28-05-2023 */ .elementor-column .elementor-spacer-inner{height:var(–spacer-size)}.e-con{–container-widget-width:100%}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer,.e-con>.elementor-widget-spacer{width:var(–container-widget-width,var(–spacer-size));–align-self:var(–container-widget-align-self,initial);–flex-shrink:0}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container,.e-con-inner>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer,.e-con>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container,.e-con>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer{height:100%}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer>.elementor-spacer-inner,.e-con>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer>.elementor-spacer-inner{height:var(–container-widget-height,var(–spacer-size))} /*! elementor – …

Hvit pizza med champignonhoder Read More »

Nystekt hvit pizza med spekeskinke.

Hvit pizza med spekeskinke

Hvit pizza har en mild og rund smak da pizzasausen består av enten Crème Fraîche, Seterrømme eller lett-rømme. Med den milde smaken på sausen kan det være godt å bruke smakfullt fyll som topping på pizzaen. Godt og smakfullt fyll kan være spekeskinke, chorizo-pølse eller annet med mye god smak.

Scroll to Top