Search
Close this search box.

Rundstykker

Scones

Scones

Scones er opprinnelig britisk bakst som er bakt med bakepulver som hevemiddel i stedet for gjær. De er lette å lage og det tar heller ikke lang til å tilberede, da de ikke skal heves.

Proteinrundstykker

Proteinrundstykker

Mettende, proteinrike og utrolig gode proteinrundstykker. Chiafrøene bidrar til konsistensen med en ekstra liten krunsj! Ønsker du å finne ut hvor grove rundstykkene eller brødene du baker er? Legg inn vekten på de forskjellige meltypene, korn og kli i oppskriften din i vår brødkalulator, og sjekk resultatet!

Havrerundstykker

Havrerundstykker

Havrerundstykker er et godt valg til frokostbordet og er likt av både store og små. Rundstykkene er fine, men smaker ekstra godt med havren som også bidrar til mer kostfiber. Våkner du tidlig en morgen, hvorfor ikke overraske med nystekte rundstykker til frokostbordet? /*! elementor – v3.19.0 – 07-02-2024 */ .elementor-column .elementor-spacer-inner{height:var(–spacer-size)}.e-con{–container-widget-width:100%}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer,.e-con>.elementor-widget-spacer{width:var(–container-widget-width,var(–spacer-size));–align-self:var(–container-widget-align-self,initial);–flex-shrink:0}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container,.e-con>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container{height:100%;width:100%}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer,.e-con>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer{height:100%}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer>.elementor-spacer-inner,.e-con>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer>.elementor-spacer-inner{height:var(–container-widget-height,var(–spacer-size))}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer.elementor-widget-empty,.e-con>.elementor-widget-spacer.elementor-widget-empty{position:relative;min-height:22px;min-width:22px}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer.elementor-widget-empty .elementor-widget-empty-icon,.e-con>.elementor-widget-spacer.elementor-widget-empty .elementor-widget-empty-icon{position:absolute;top:0;bottom:0;left:0;right:0;margin:auto;padding:0;width:22px;height:22px} /*! …

Havrerundstykker Read More »

Hjemmelaget hvitløksbrød i en kurv.

Hjemmelaget hvitløksbrød i langpanne

Hjemmelaget hvitløksbrød i langpanne er flott å servere når det trengs et godt brød ved siden av maten. Dette brødet passer veldig godt sammen grillmaten en deilig sommerkveld, eller ved siden av tapasmat. Det å bake hvitløksbrød er langt lettere enn du tror, og du vil garantert bake det igjen!

Scroll to Top