Rundstykker

Havrerundstykker

Havrerundstykker

Havrerundstykker er et godt valg til frokostbordet og er likt av både store og små. Rundstykkene er fine, men smaker ekstra godt med havren som også bidrar til mer kostfiber. Våkner du tidlig en morgen, hvorfor ikke overraske med nystekte rundstykker til frokostbordet?

Glutenfri rundstykker med ost og paprika.

Glutenfri rundstykker

Glutenfri rundstykker bakt med Cottage Cheese er proteinrike, smakfulle og lette å lage! Med denne oppskriften vil du ha ferdige rundstykker på under en halv time.

Halvgrove rundstykker med urter

Halvgrove rundstykker med urter

Verdens beste rundstykker baker du selv! Denne oppskriften på halvgrove rundstykker med urter har blitt vår nye favoritt! Rundstykkene kan nytes i matpakken, eller til varme måltider, for eksempel med en god gulost på. De passer også helt perfekt ved siden av supper. Ønsker du å bake rundstykkene uten urter, går det like fint!

Rundstykker uten melk som ligger i en kurv.

Rundstykker uten melk

Rundstykker uten melk får en sprø og fin konsistens som mange foretrekker, fremfor myke rundstykker som det ofte blir med bruk av melk. Rundstykkene er lette å lage og smaker godt til frokostbordet.

Frokostrundstykker med pålegg på en trefjøl.

Frokostrundstykker med gulrot

Frokostrundstykker bakt med raspede gulrøtter og toppet med solsikkefrø, smaker godt til frokostbordet. I denne oppskriften bruker vi bakehjelpemidlene Luftigere og Ferskere bakst, som gjør at rundstykkene blir luftigere og holder seg ferske og fine lenger. Deigen kan også kaldheves – se baketips under oppskriften.

Nystekte grove scones med syltetøy på en hvit asjett.

Grove scones

Grove scones er supergodt med søtt pålegg som syltetøy eller brunost – prøv selv!

Fine rundstykker med surdeig

Fine rundstykker med surdeig

Hjemmebakte fine rundstykker som er bakt med surdeig, men uten melk. Du kan fritt velge om du vil tilføre oppskriften surdeig, for det går helt fint å bake de uten. Surdeigen gir rundstykkene en saftigere konsistens og en mer aromatisk smak! Man kan enten velge å lage en hjemmelaget surdeigsstarter, eller bruke en bakeklar fra …

Fine rundstykker med surdeig Read More »

Scroll to Top