Søt gjærbakst

Donuts med melisglasur på en fjøl.

Donuts

Oppskrift på Donuts Donuts er nesten som smultringer, men allikevel ganske forskjellig. Donuts er laget med en gjærdeig i motsetning til smultringer hvor natron eller hornsalt er hevemiddelet. Konsistensen og smak blir også annerledes i donuts, til tross for at begge frityrstekes.

Brioche med sjokolade

Brioche med sjokolade

Oppskrift på brioche med fyll Brioche med sjokolade løfter denne hvetekaken til nye høyder. Ønsker du annet fyll, kan du prøve med eksempelvis vaniljekrem eller et godt syltetøy. SE OGSÅ – oppskrift på brioche med vaniljekrem

Sjokoladeboller

Sjokoladeboller med flytende sjokolade i midten er artig å servere i barnebursdager. Barn elsker både boller og sjokolade, så dette er en kombinasjon som vil slå godt an. SE OGSÅ: Festlige oppskrifter på kaker og gjærbakst til barnebursdag

Pistasj-og sjokoladeknuter

Pistasj- og sjokoladeknuter

Oppskrift på pistasj- og sjokoladeknuter Søte og salte pistasj- og sjokoladeknuter – med intens sjokoladesmak og knasende nøtter! Bedre kan det nesten ikke bli, og oppskriften finner du her:

Babka med sjokolade og appelsin

Babka med sjokolade og appelsin

Babka med sjokolade og appelsin er ikke bare et vakkert bakverk – det smaker skikkelig saftig og godt – med en god balanse mellom appelsinen og den mørke sjokoladen. Og ikke så vanskelig å lage som man skulle tro. Denne oppskriften på babka med sjokolade og appelsin kan du få til!

Skolebrød

Skolebrød

Oppskrift på skolebrød Skolebrød, skolebolle, skillings, eggmelisbolle… kjær bolle har mange navn! Og det er ikke så rart. Skolebrød med deilig vaniljekrem, melis og kokos på toppen smaker fantastisk godt, og må være en av folkets soleklare favoritter innen søt gjærbakst.

Kanelknuter

Kanelknuter

Saftige kanelknuter fylt med mykt mandelfyll må være noe av det beste som finnes! Til mandelfyllet trenger du ekte marsipan, kanel, brunt sukker og romtemperert smør. Det er avgjørende for den gode smaken at du bruker ekte marsipan –  det vil si marsipan som har et høyt innhold av mandler (50%). /*! elementor – v3.13.3 …

Kanelknuter Read More »

Eple- og pecansnurrer

Eple- og pecansnurrer

Oppskrift på eple- og pecansnurrer Stort saftigere blir det ikke, enn denne oppskriften på eple- og pecansnurrer! Både eplene og formen sørger for at deigen trekker til seg godt med fuktighet, slik at man får skikkelig saftig bakst som er like god dagen etter. En herlig smaksopplevelse med epler, kanel og nøtter.

Scroll to Top