Søt gjærbakst

Nystekt hvetestang med vaniljekrem og melisglasur.

Hvetestang med vaniljekrem

Hvetestang med vaniljekrem og kanelfyll er noe de fleste liker. I denne oppskriften bruker vi en lettlaget vaniljekrem, men ønsker du  å lage kremen fra bunnen av, kan du bruke denne oppskriften på vaniljekrem. Venter du kanskje gode venner på kaffe, vil denne deilige hvetestangen være helt perfekt å servere!

Nugattisnurrer

Nugattisnurrer

Hvetesnurrer med Nugatti smaker kjempegodt og er likt av både store og små! Flere oppskrifter Alle 17.mai Alle merkedager Alle oppskrifter ALLERGIVENNLIGE Andre surdeigsoppskrifter ANLEDNING Baguetter Bakehjelpemidler Barnebursdag Boller Boller og søt hvetebakst Brød Eltefritt Essenser Farsdag Fastelavn Fersk gjær Festkaker Focaccia Formkaker Fyll til kaker og gjærbakst Glutenfritt Halloween Hverdagsbrød Hvetekaker Iskrem Jul Julekaker …

Nugattisnurrer Read More »

Oppskåret eplekake i bakeform.

Eplekake i bakeform

Hvetekake i langpanne med friske epler og mandler. Enkelt å greit å lage!

Nystekte snurrer med sviskefyll stablet på hverandre.

Snurrer med sviskefyll

Hvetebakst med noe godt i smaker ennå bedre, og her har vi brukt deilig sviskefyll som hever smaken!

Nysteke kanelsnurrer uten melk og egg i en bakeform.

Kanelsnurrer uten melk og egg

Hvetebakst i hjerteform er hyggelig å servere. Denne er fylt med deilig vanilje og kanelfyll, men fyllet kan varieres etter egen smak.

Vaniljekrem

  Lag deg en deilig og klassisk vaniljekrem! Vaniljekremen er perfekt til pavlova, skoleboller og annet bakst. Det passer også utrolig godt med friske bær! Ønsker du å lage en lettlaget men vel så smakfull vaniljekrem, kan du velge å bruke Idun Kakefyll med vaniljesmak.

Bolledeig uten egg på et bakebord.

Brioche

Fransk brioche nytes gjerne til frokost, lunsj, middag eller til kvelds sammen med søtt pålegg som eksempel rørt syltetøy. Nydelig!

Skolebrød med blåbær og rømme på en bakerist.

Skolebrød med blåbær

Verdens beste skolebrød lager du selv! Skolebrød med blåbær og rømme er en ny vri på skolebrødene som er verdt å prøve.

Nystekte skolehorn med vaniljekrem, glasur og kokos.

Skolehorn med vaniljekrem

Skolehorn er rett og slett en skolebolle i ny drakt! De er bakt som søte horn med vaniljekrem og kokos, og er en artig vri på de tradisjonelle skolebollene. I denne oppskriften bruker vi en lettlaget vaniljekrem. Ønsker du heller å lage kremen fra bunnen av, kan du bruke denne oppskriften.

Scroll to Top