Search
Close this search box.

Søt gjærbakst

Boller med sjokolade

Boller med sjokolade

Boller med sjokolade smaker alltid godt, og er ofte barnas favoritt! Tips til å bake med sjokolade: jo mørkere den er, jo mindre fett er det i sjokoladen og dermed er den mer egnet til steking. Bruk helst 55 – 70 % sjokolade som hakkes i mindre biter og blandes inn i deigen. /*! elementor …

Boller med sjokolade Read More »

Nystekte kanelsnurrer i bakeform.

Kanelsnurrer i bakeform

Verdens beste kanelsnurrer baker du selv! Kanelsnurrer i bakeform er praktisk å lage når det skal serveres til flere på en gang. Pynt snurrene med sjokoladekrem og mokkabønner – det smaker ekstra godt!

Nystekte laup på en trefjøl.

Laup fra trønderlag

Oppskrift på trøndersk laup bakt med rugmel og anis som gir en karakterisk smak. Laup smaker utmerket sammen med godt smør og brunost!

Nystekt klippekrans på en grå asjett.

Klipeekrans

Klippekrans er fint å servere når du får kaffebesøk. Kransen fylt med bakeklar kransekakemasse og er toppet med høvlede mandler. Gjærdeigen er kan gjerne lages helt uten melk ved å benytte margarin uten melk.

Nystekte snurrer med rabarbra i muffinsformer.

Snurrer med rabarbra

Snurrer med rabarbra og brun farin smaker utrolig godt sammen. I denne oppskriften lager vi små snurrer i muffinsformer. Ønsker du heller å lage de i andre former, kan du bruke samme deig til det. Husk bare på at større bakverk krever lenger steketid.

Nystekt hvetestang med vaniljekrem og melisglasur.

Hvetestang med vaniljekrem

Hvetestang med vaniljekrem og kanelfyll er noe de fleste liker. I denne oppskriften bruker vi en lettlaget vaniljekrem, men ønsker du  å lage kremen fra bunnen av, kan du bruke denne oppskriften på vaniljekrem. Venter du kanskje gode venner på kaffe, vil denne deilige hvetestangen være helt perfekt å servere!

Nugattisnurrer

Nugattisnurrer

Hvetesnurrer med Nugatti smaker kjempegodt og er likt av både store og små! Flere oppskrifter Alle 17.mai Alle merkedager Alle oppskrifter ALLERGIVENNLIGE Andre surdeigsoppskrifter ANLEDNING Baguetter Bakehjelpemidler Barnebursdag Boller Boller og søt hvetebakst Brød Eltefritt Essenser Farsdag Fastelavn Fersk gjær Festkaker Focaccia Formkaker Fyll til kaker og gjærbakst Glutenfritt Halloween Hverdagsbrød Hvetekaker Iskrem Jul Julekaker …

Nugattisnurrer Read More »

Nystekte snurrer med sviskefyll stablet på hverandre.

Snurrer med sviskefyll

Hvetebakst med noe godt i smaker ennå bedre, og her har vi brukt deilig sviskefyll som hever smaken!

Nysteke kanelsnurrer uten melk og egg i en bakeform.

Kanelsnurrer uten melk og egg

Hvetebakst i hjerteform er hyggelig å servere. Denne er fylt med deilig vanilje og kanelfyll, men fyllet kan varieres etter egen smak.

Scroll to Top