Brød - Grovbakst

Rundstykker med surdeig

Rundstykker med surdeig

Rundstykker med surdeig smaker godt og passer ypperlig å servere til frokostbordet. De kan også serveres som tilbehør ved siden av middag eller som lunsjmat på jobb eller skole. Denne oppskriften er langtidshevet, og gjør at deigen får utviklet aroma og smak som gir kjempegode rundstykker med en litt syrlig smak. /*! elementor – v3.23.0 …

Rundstykker med surdeig Read More »

Brytebrød langpanne

Brytebrød i langpanne

Brytebrød i langpanne passer supert til en stor familiefrokost, eller til andre anledninger hvor brødet skal serveres til mange personer samtidig. Denne oppskriften er halvgrov, og bakt med bakeklar surdeig. Relaterte oppskrifter Alle 17. mai 17. mai – Kaker 17. mai – Søtbakst Andre desserter Annen søtbakst Annet bakst Boller Brød Brød – Finbakst Brød …

Brytebrød i langpanne Read More »

Nystekt brød uten gjær på en trefjøl.

Brød uten gjær

Hvordan lage brød uten gjær? Brød uten gjær tar litt tid å bake. Her lager vi en fordeig som skal stå i 24 timer innen man fortsetter å lage deigen. Relaterte oppskrifter Alle 17. mai 17. mai – Kaker 17. mai – Søtbakst Andre desserter Annen søtbakst Annet bakst Boller Brød Brød – Finbakst Brød …

Brød uten gjær Read More »

Frokostrundstykker med pålegg på en trefjøl.

Frokostrundstykker med gulrot

Frokostrundstykker bakt med raspede gulrøtter og toppet med solsikkefrø, smaker godt til frokostbordet. I denne oppskriften bruker vi bakehjelpemidlene Luftigere og Ferskere bakst, som gjør at rundstykkene blir luftigere og holder seg ferske og fine lenger. Deigen kan også kaldheves – se baketips under oppskriften. Relaterte oppskrifter Alle 17. mai 17. mai – Kaker 17. …

Frokostrundstykker med gulrot Read More »

Oppskåret grov focaccia på en trefjøl.

Grov focaccia

Grov focaccia med malt som gir ekstra god smak og farge på brødet. Focaccia er et veldig godt og luftig brød som er egnet å servere ved siden av god mat. Har du ikke bakte focaccia før, så kan vi love det er verdt et forsøk. Relaterte oppskrifter Alle 17. mai 17. mai – Kaker …

Grov focaccia Read More »

Eltefritt speltbrød i skiver.

Eltefritt speltbrød

Eltefritt speltbrød bakt i jerngryte er kjekt å lage om du ikke har en eltemaskin eller synes det er hardt å elte en gjærdeig for hånd. Brødet er grovt, lett å lage og smaker helt nydelig! Oppskriften er laget i samarbeid med bakermester Ørjan T. Eriksen som har vært med i Bakerlandslaget. Relaterte oppskrifter Alle …

Eltefritt speltbrød Read More »

Nystekte grove scones med syltetøy på en hvit asjett.

Grove scones

Grove scones er supergodt med søtt pålegg som syltetøy eller brunost – prøv selv! Relaterte oppskrifter Alle 17. mai 17. mai – Kaker 17. mai – Søtbakst Andre desserter Annen søtbakst Annet bakst Boller Brød Brød – Finbakst Brød – Grovbakst Brød – Middag Brød – Småbakst Bursdag Bursdag – Kaker Dessert Desserter Desserter – …

Grove scones Read More »

Nystekt dansk rugbrød.

Dansk rugbrød

Dansk rugbrød er kanskje det sunneste brødet man kan spise. Denne oppskriften er 100 % grovt med det høye innholdet av rugmel, og i tillegg bruker vi surdeig som gir rugbrødet den smaken det skal ha. Relaterte oppskrifter Alle 17. mai 17. mai – Kaker 17. mai – Søtbakst Andre desserter Annen søtbakst Annet bakst …

Dansk rugbrød Read More »

Grove pitabrød med kylling, salat og fetaost på en trefjøl.

Grove pitabrød

Hjemmebakte grove pitabrød med godt fyll passer ypperlig som turmat, i matpakken på skolen, eller på jobben for den saks skyld. Pitabrødene vi har bakt her, er grove og metter lengre enn fine brød. Ønsker du allikevel å bake fine pitabrød, kan du erstatte det sammalte melet med fint hvetemel. Relaterte oppskrifter Alle 17. mai …

Grove pitabrød Read More »

Scroll to Top