Brød

Speltbrød med chiafrø oppskåret i skiver på en bakerist.

Speltbrød med chiafrø

Speltbrød med chiafrø, havregryn og næringsrike kjerner. Dette er et halvgrovt brød du kan bake uten eltemaskin, siden brødet er eltefritt. Alt du trenger av utstyr er en bakebolle og en brødform eller to. Relaterte oppskrifter Alle 17. mai 17. mai – Kaker 17. mai – Søtbakst Andre desserter Annen søtbakst Annet bakst Boller Brød …

Speltbrød med chiafrø Read More »

Ingers Rugbrød på en trefjøl.

Rugbrød

Saftig rugbrød Ingers rugbrød er et 100% grovt brød som er bakt med sammalt hvete, rug og kruskakli. Det har et høyt innhold av kostfiber som er bra for fordøyelsen. Brødet er saftig og har en god smak selv uten tilsatt fett eller sukker. Brødene er enkle å lage og krever ingen eltemaskin. Relaterte oppskrifter …

Rugbrød Read More »

Rundstykker uten melk som ligger i en kurv.

Rundstykker uten melk

Rundstykker uten melk får en sprø og fin konsistens som mange foretrekker, fremfor myke rundstykker som det ofte blir med bruk av melk. Rundstykkene er lette å lage og smaker godt til frokostbordet. Relaterte oppskrifter Alle 17. mai 17. mai – Kaker 17. mai – Søtbakst Andre desserter Annen søtbakst Annet bakst Boller Brød Brød …

Rundstykker uten melk Read More »

Nystekt pannebrød som ligger i stabel.

Pannebrød

Pannebrød er et brød stekt i en stekepanne og kan lages på under 5 minutter. Dette funger helt fint hvis du plutselig har lyst på brød ved siden av middagen men ikke har brød i brødboksen. Alt du trenger er mel, olivenolje, bakepulver, natron og litt salt. Relaterte oppskrifter Alle 17. mai 17. mai – …

Pannebrød Read More »

Hjemmelaget pitabrød

Hjemmelaget pitabrød

Hjemmelaget pitabrød smaker så godt, og de passer til så mangt! Fyll pitabrødene med ditt favorittpålegg, og ta med på tur. Passer også perfekt ved siden av en deilig salat. Relaterte oppskrifter Alle 17. mai 17. mai – Kaker 17. mai – Søtbakst Andre desserter Annen søtbakst Annet bakst Boller Brød Brød – Finbakst Brød …

Hjemmelaget pitabrød Read More »

Muslibrød oppskåret o skiver.

Müslibrød

Et halvgrovt müslibrød med havregryn og smakfulle kjerner og frø. I denne oppskriften bruker vi en liten mengde gjær og kaldt vann, slik at deigen kan stå å heve opp til 4 timer. Den lange hevetiden gir et særdeles smakfullt brød med en god aroma. Relaterte oppskrifter Alle 17. mai 17. mai – Kaker 17. …

Müslibrød Read More »

Halvgrovt gulrotbrød

Halvgrovt gulrotbrød

  Gulrotbrød har en fin farge fra gulrøttene og blir et saftig brød som holder seg ferskere lenger. Brødet er halvgrovt og er bakt uten hele frø og melk. Relaterte oppskrifter Alle 17. mai 17. mai – Kaker 17. mai – Søtbakst Andre desserter Annen søtbakst Annet bakst Boller Brød Brød – Finbakst Brød – …

Halvgrovt gulrotbrød Read More »

Brød med natron på en fjøl.

Brød med natron

Det går faktisk av å lage et brød med kun natron som hevemiddel, men det krever at at du bruker noe litt syrlig i deigen som eksempelvis kefir, som vi bruker i denne oppskriften. Deigen skal ikke eltes i kjøkkenmaskin, og krever ingen tid til heving. Relaterte oppskrifter Alle 17. mai 17. mai – Kaker …

Brød med natron Read More »

Scroll to Top