Brød

Grove horn med kjøttdeig i.

Grove horn med kjøttdeig

Grove horn med kjøttdeig passer utmerket å bake til matpakken eller som turmat. De er enkle å spise, smaker godt og holder på energien utover dagen. Dessuten slipper man at pålegget blir tørt og kjedelig, da alt det gode ligger gjemt inne i hornet! I denne oppskriften bruker vi kjøttdeig, ost og krydder, men fyllet …

Grove horn med kjøttdeig Read More »

Nystekt pull apart brød med brie på en trefjøl.

Pull apart brød med brie

Et godt snadderbrød som er godt å kose seg i de små kveldstimer, eller til grillmaten i sommer. Kanskje servere brødet til tapas? Relaterte oppskrifter Alle 17. mai 17. mai – Kaker 17. mai – Søtbakst Andre desserter Annen søtbakst Annet bakst Boller Brød Brød – Finbakst Brød – Grovbakst Brød – Småbakst Bursdag Bursdag …

Pull apart brød med brie Read More »

Oppskåret loff med sitron og timian på en trefjøl.

Loff med sitron og timian

Deilig loff med sitron og timian, som smaker godt til en en god gryterett, suppe, salat eller til skalldyrsbordet. Relaterte oppskrifter Alle 17. mai 17. mai – Kaker 17. mai – Søtbakst Andre desserter Annen søtbakst Annet bakst Boller Brød Brød – Finbakst Brød – Grovbakst Brød – Småbakst Bursdag Bursdag – Kaker Dessert Desserter …

Loff med sitron og timian Read More »

Nystekte eltefrie rundstykker på en rist.

Eltefrie rundstykker

Eltefrie rundstykker er noe alle kan lage. Du trenger ingen eltemaskin, og trenger ikke bruke rå eltekraft. Disse rundstykkene lager seg selv med lang hevetid. Topp de med dine favoritt-frø, enten det er sesam, chiafrø eller andre frøsorter. Relaterte oppskrifter Alle 17. mai 17. mai – Kaker 17. mai – Søtbakst Andre desserter Annen søtbakst …

Eltefrie rundstykker Read More »

Oppskåret lavkarbobrød uten gjær på en trefjøl.

Kornbrød

Dette brødet er næringsrikt, glutenfritt og er bakt uten gjær. Brødet er enkelt å lage og rikt på smak. /*! elementor – v3.23.0 – 05-08-2024 */ .elementor-column .elementor-spacer-inner{height:var(–spacer-size)}.e-con{–container-widget-width:100%}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer,.e-con>.elementor-widget-spacer{width:var(–container-widget-width,var(–spacer-size));–align-self:var(–container-widget-align-self,initial);–flex-shrink:0}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container,.e-con>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container{height:100%;width:100%}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer,.e-con>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer{height:100%}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer>.elementor-spacer-inner,.e-con>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer>.elementor-spacer-inner{height:var(–container-widget-height,var(–spacer-size))}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer.elementor-widget-empty,.e-con>.elementor-widget-spacer.elementor-widget-empty{position:relative;min-height:22px;min-width:22px}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer.elementor-widget-empty .elementor-widget-empty-icon,.e-con>.elementor-widget-spacer.elementor-widget-empty .elementor-widget-empty-icon{position:absolute;top:0;bottom:0;left:0;right:0;margin:auto;padding:0;width:22px;height:22px} /*! elementor – v3.23.0 – 05-08-2024 */ .elementor-heading-title{padding:0;margin:0;line-height:1}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title[class*=elementor-size-]>a{color:inherit;font-size:inherit;line-height:inherit}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-small{font-size:15px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-medium{font-size:19px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-large{font-size:29px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-xl{font-size:39px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-xxl{font-size:59px} Relaterte oppskrifter Alle 17. mai 17. mai – Kaker 17. mai …

Kornbrød Read More »

Oppskåret hjemmelaget loff med smør.

Hjemmelaget loff

God og luftig hjemmelaget loff! Mange strever med å få loffen lett og luftig. Det er flere ting underveis i bakingen som bidrar til dette, for eksempel må deigen eltes og heves lenge nok. Relaterte oppskrifter Alle 17. mai 17. mai – Kaker 17. mai – Søtbakst Andre desserter Annen søtbakst Annet bakst Boller Brød …

Hjemmelaget loff Read More »

Nystekt frokostbrød i en brødform.

Frokostbrød

Et godt frokostbrød er viktig for å få i seg nok fiber, mineraler og vitaminer. Et halvgrovt eller grovt brød vil holde deg mett helt frem til lunsj. Dette er en oppskrift på halvgrovt brød som passer til hele familien – smør med noen skiver brød til matpakken også! Relaterte oppskrifter Alle 17. mai 17. …

Frokostbrød Read More »

Nystekt glutenfritt brød med havre.

Glutenfritt brød med havre

Et glutenfritt brød med havre som er laget med TORO glutenfri lys melblanding som base. Dette er et godt brød som alle i familien vil like! Relaterte oppskrifter Alle 17. mai 17. mai – Kaker 17. mai – Søtbakst Andre desserter Annen søtbakst Annet bakst Boller Brød Brød – Finbakst Brød – Grovbakst Brød – …

Glutenfritt brød med havre Read More »

Oppskåret loff på en bakerist.

Loff

Loff er så godt, og rene festmaten! Til hverdags vil et grovere brød være et mer næringsrikt alternativ, men noen ganger må man unne seg å spise en god loff også. I denne oppskriften bruker vi rømme som gir en ekstra god smak i loffen. Relaterte oppskrifter Alle 17. mai 17. mai – Kaker 17. …

Loff Read More »

Brytebrød på en bakerist.

Brytebrød

Brytebrød er et brød man lett bryter av brødstykker ved servering. Det er enkelt å lage, dekorativt og passer fint å servere ved siden av mye god mat. Lag brytebrødet i en rund eller en rektangulær bakeform. Relaterte oppskrifter Alle 17. mai 17. mai – Kaker 17. mai – Søtbakst Andre desserter Annen søtbakst Annet …

Brytebrød Read More »

Scroll to Top