Search
Close this search box.

Jul - Kaker

Vannbakkels

Vannbakkels

Vannbakkelser lettere å lage enn man skulle tro, og kan fylles og formes på alle tenkelige måter. Bak små munnfuller som franskmennene, eller kringler som i Skandinavia. Bare husk å ikke åpne stekeovnen underveis i stekingen. For da kan baksten kollapse. Vent i minst 20 minutter før du åpner ovnsdøra. Relevante oppskrifter Alle 17. mai …

Vannbakkels Read More »

Delfiakake rund

Rund delfiakake

Rund delfiakake er like enkel å lage som den klassiske i brødform. I denne oppskriften bruker vi ikke marsipan og vi har bruker Ritz-kjeks for å få bittelitt salt med i kaken. Relaterte oppskrifter Alle 17. mai 17. mai – Kaker 17. mai – Søtbakst Annen søtbakst Annet bakst bakst Boller Brød Brød – Annet …

Rund delfiakake Read More »

Risboller

Risboller

Risboller er enkelt å lage og faller godt i smak hos både barn og voksne. De er populære i barneselskaper, og er ofte å finne på kakebordet til jul. I denne oppskriften bruker vi kakao i stedet for kokesjokolade. Relevante oppskrifter Alle 17. mai 17. mai – Kaker 17. mai – Søtbakst Annen søtbakst Annet …

Risboller Read More »

Sirupssnipper

Sirupsnipper

Verdens beste sirupsnipper baker du selv! Sirupsnipper er tradisjonelle julekaker som er blitt bakt i mange generasjoner i Norge. De er enkle å lage og har en lang holdbarhet som gjør at du kan bake de 1- 2 måneder før jul om du oppbevarer de riktig. Relevante oppskrifter Alle 17. mai 17. mai – Kaker …

Sirupsnipper Read More »

Krumkaker

Krumkaker

Krumkaker er en av julens mest tradisjonelle kaker og er godt likt av mange. Mange foretrekker å spise krumkakene sammen med pisket krem, eller en multekrem – men de er også supre alene! Relevante oppskrifter Alle 17. mai 17. mai – Kaker 17. mai – Søtbakst Annen søtbakst Annet bakst Boller Brød Brød – Finbakst …

Krumkaker Read More »

Havreflarn

Havreflarn

Havreflarn er sprø og lette småkaker laget av havregryn, sukker og smør, som smelter i munnen. De er en klassiker i mange hjem og perfekt til kaffen eller som en enkel dessert. Med få ingredienser og rask tilberedningstid er de en favoritt for både store og små. Relevante oppskrifter Alle 17. mai 17. mai – …

Havreflarn Read More »

Bløtkake med nougat

Bløtkake med nougat er en nydelig kake som virkelig vil imponere gjestene både når det kommer til utseende og smak. Denne kaken krever noe planlegging og må gjerne bakes dagen i forveien.

Ostekake med Smash!

Dette er en deilig og mektig sjokolade-ostekake som grenser til konfektkake og moussekake. Så den er perfekt til større selskaper.  Relaterte oppskrifter Alle 17. mai 17. mai – Kaker 17. mai – Søtbakst Annen søtbakst Annet bakst Boller Brød Brød – Finbakst Brød – Grovbakst Brød – Middag Brød – Småbakst Bursdag Bursdag – Kaker …

Ostekake med Smash! Read More »

Iskake med smash

Iskake med Smash!

Iskake er perfekt til selskaper for den kan lages mange dager i forveien. Denne kaken har en deilig bunn med knust smash, en kremet iskrem marmorert med smashsaus toppet med en myk krem og mer smashsaus. Rett og slett en smashing dessert!   Relaterte oppskrifter Alle 17. mai 17. mai – Kaker 17. mai – Søtbakst …

Iskake med Smash! Read More »

Lettlaget Sarah Bernard

Lettlaget Sarah Bernhardt

Sarah Bernhardt smaker godt året rundt, men er spesielt populært å lage opp mot jul. Med ferdig kjøpt kransekakemasse, er det superlett å lage disse godbitene! I tillegg er de fri for gluten, for familiemedlemmer som ikke tåler det.   /*! elementor – v3.19.0 – 07-02-2024 */ .elementor-column .elementor-spacer-inner{height:var(–spacer-size)}.e-con{–container-widget-width:100%}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer,.e-con>.elementor-widget-spacer{width:var(–container-widget-width,var(–spacer-size));–align-self:var(–container-widget-align-self,initial);–flex-shrink:0}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container,.e-con>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container{height:100%;width:100%}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer,.e-con>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer{height:100%}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer>.elementor-spacer-inner,.e-con>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer>.elementor-spacer-inner{height:var(–container-widget-height,var(–spacer-size))}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer.elementor-widget-empty,.e-con>.elementor-widget-spacer.elementor-widget-empty{position:relative;min-height:22px;min-width:22px}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer.elementor-widget-empty .elementor-widget-empty-icon,.e-con>.elementor-widget-spacer.elementor-widget-empty .elementor-widget-empty-icon{position:absolute;top:0;bottom:0;left:0;right:0;margin:auto;padding:0;width:22px;height:22px} /*! elementor – v3.19.0 …

Lettlaget Sarah Bernhardt Read More »

Scroll to Top