Jul

Hjemmelaget riskrem

Hjemmelaget riskrem

Hjemmelaget riskrem hører julen til og er en tradisjonell dessert i Skandinavia. I nabolandene Danmark og Sverige er det ganske vanlig å blande inn hakkede mandler i riskremen. Her har vi valgt å lage en deilig mandelcrumble, som med sin nydelige konsistens og smak passer perfekt som topping til riskremen. /*! elementor – v3.23.0 – …

Hjemmelaget riskrem Read More »

Mørdeigskaker med bringebær

Mørdeigskaker med bringebær

Mørdeigskaker med bringebær har samme grunnoppskrift som serinakaker. Med den friske smaken, og nydelige rødfargen til bringebærsyltetøyet gir kakene en lekker ekstra piff til julebaksten. Relaterte oppskrifter Alle 17. mai 17. mai – Kaker 17. mai – Søtbakst Annen søtbakst Annet bakst Boller Brød Brød – Finbakst Brød – Grovbakst Brød – Middag Brød – …

Mørdeigskaker med bringebær Read More »

Gule bomber med sjokoladetrekk

Gule bomber med sjokoladetrekk

Vi elsker denne oppskriften på gule bomber med sjokoladetrekk! Sett en ekstra piff på den klassiske julefavoritten ved å dyppe den i varm sjokolade.

Karamellpudding

Karamellpudding

Hjemmelaget karamellpudding må være en av julens beste desserter! Vi anbefaler å servere den med pisket krem, toppet med en nydelig karamell- eller fudgesaus fra Idun. Flere av julens dessert-oppskrifter finner du lenger ned på siden. Relaterte oppskrifter Alle 17. mai 17. mai – Kaker 17. mai – Søtbakst Annen søtbakst Annet bakst Boller Brød …

Karamellpudding Read More »

Iskake med marengs

Iskake med marengs

En eventyrlig flott iskake med marengs og flere lag med iskremsauser, som fudgesaus og sjokoladesaus – og toppet med sjokoladetrekk som stivner på isen. Denne iskaken vil det ta litt tid å lage, men det er SÅ verdt det. Det kan ikke bli annet enn magisk når denne nydeligheten serveres! /*! elementor – v3.17.0 – …

Iskake med marengs Read More »

Pavlovakrans

Pavlovakrans

Pavlovakrans er en nydelig, smakfull kake – en glede å servere ved store anledninger! Sprø, myk og frisk på samme tid. Marengsen kan lages flere dager i forveien, og er fin å lage i forkant av større selskap. Oppbevar da bunnen i en stor, lufttett boks, i romtemperatur, og pynt den før servering.

Eclairs med romkrem

Eclairs med romkrem

Eclairs er lettere å lage enn man skulle tro – og kan fylles på alle tenkelige måter – her har vi brukt en deilig romkrem. Grunnoppskriften er den samme som for vannbakkels. Lag små munnfuller som franskmennene, og topp de med mørk sjokolade! Relaterte oppskrifter Alle 17. mai 17. mai – Kaker 17. mai – …

Eclairs med romkrem Read More »

Pavlova med jordbær og is

Pavlova med jordbær og is

Pavlova med jordbær og is er lett å lage, og praktisk til selskaper, for marengsen kan lages flere dager i forveien. Sprø marengs toppet med myk is, friske bær og deilig jordbærsaus!   /*! elementor – v3.19.0 – 07-02-2024 */ .elementor-column .elementor-spacer-inner{height:var(–spacer-size)}.e-con{–container-widget-width:100%}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer,.e-con>.elementor-widget-spacer{width:var(–container-widget-width,var(–spacer-size));–align-self:var(–container-widget-align-self,initial);–flex-shrink:0}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container,.e-con>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container{height:100%;width:100%}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer,.e-con>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer{height:100%}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer>.elementor-spacer-inner,.e-con>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer>.elementor-spacer-inner{height:var(–container-widget-height,var(–spacer-size))}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer.elementor-widget-empty,.e-con>.elementor-widget-spacer.elementor-widget-empty{position:relative;min-height:22px;min-width:22px}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer.elementor-widget-empty .elementor-widget-empty-icon,.e-con>.elementor-widget-spacer.elementor-widget-empty .elementor-widget-empty-icon{position:absolute;top:0;bottom:0;left:0;right:0;margin:auto;padding:0;width:22px;height:22px} /*! elementor – v3.19.0 – 07-02-2024 */ .elementor-heading-title{padding:0;margin:0;line-height:1}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title[class*=elementor-size-]>a{color:inherit;font-size:inherit;line-height:inherit}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-small{font-size:15px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-medium{font-size:19px}.elementor-widget-heading …

Pavlova med jordbær og is Read More »

Karamellis

Karamellis

Så enkelt kan det være å lage hjemmelaget karamellis, uten å måtte bruke en ismaskin. Med denne oppskriften er det lekende lett å forsyne seg med fine kuler! En kombinasjon av Idun Fudgesaus og biter av Nidar Smørbukk fløtekarameller er perfekte til den milde vaniljesmaken.

Scroll to Top