Pavlova og marengs

Fransk marengs

Fransk marengs

Fransk marengs er den enkleste marengsen man kan lage og som tar minst tid. Eggehviter og sitronsaft piskes opp sammen med melis eller sukker til massen er så fast at man kan snu bollen opp-ned uten at marengsen sklir ut av bollen. Da er den ferdig pisket! Les gjerne artikkelen Marengs – slik lykkes du!

pavlovakake

Pavlovakake

Verdens beste pavlova kake baker du selv! Pavlova med vaniljekrem er kanskje Norges mest populære kake, og det bakes tusenvis av denne kaken hvert år. Kaken har færre kalorier en de fleste andre kaker, men smaker allikevel himmelsk godt. I denne oppskriften bruker vi Idun kakefyll med vaniljesmak – en lettlaget vaniljekrem som smaker utrolig …

Pavlovakake Read More »

marengsbunn

Marengsbunn

Marengsen kan lages flere dager i forveien og er finå lage i forkant av større selskap. Oppbevar bunnen i store lufttett boks iromtemperatur. Men å pynte med krem burde du gjøre rett før servering. Pavlovaer en klassiker det er gøy å mestre. Sprø, myk og frisk på samme tid. Les også: SLIK LYKKES DU MED …

Marengsbunn Read More »

Pikekyss

Pikekyss

Pikekyss smaker godt sammen med friske bær og gjerne en god vaniljekrem, men er også kjempefine å bruke som pynt på andre kaker. Pikekyss er veldig holdbare hvis du lagrer de riktig. Oppbevar de romtemperert i en boks med lokk, og de holder seg godt i minst to uker.

Iskake med marengs

Iskake med marengs

En eventyrlig flott iskake med marengs og flere lag med iskremsauser, som fudgesaus og sjokoladesaus – og toppet med sjokoladetrekk som stivner på isen. Denne iskaken vil det ta litt tid å lage, men det er SÅ verdt det. Det kan ikke bli annet enn magisk når denne nydeligheten serveres! /*! elementor – v3.17.0 – …

Iskake med marengs Read More »

Pavlovakrans

Pavlovakrans

Pavlovakrans er en nydelig, smakfull kake – en glede å servere ved store anledninger! Sprø, myk og frisk på samme tid. Marengsen kan lages flere dager i forveien, og er fin å lage i forkant av større selskap. Oppbevar da bunnen i en stor, lufttett boks, i romtemperatur, og pynt den før servering.

Pavlova med jordbær og is

Pavlova med jordbær og is

Pavlova med jordbær og is er lett å lage, og praktisk til selskaper, for marengsen kan lages flere dager i forveien. Sprø marengs toppet med myk is, friske bær og deilig jordbærsaus!   /*! elementor – v3.19.0 – 07-02-2024 */ .elementor-column .elementor-spacer-inner{height:var(–spacer-size)}.e-con{–container-widget-width:100%}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer,.e-con>.elementor-widget-spacer{width:var(–container-widget-width,var(–spacer-size));–align-self:var(–container-widget-align-self,initial);–flex-shrink:0}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container,.e-con>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container{height:100%;width:100%}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer,.e-con>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer{height:100%}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer>.elementor-spacer-inner,.e-con>.elementor-widget-spacer>.elementor-widget-container>.elementor-spacer>.elementor-spacer-inner{height:var(–container-widget-height,var(–spacer-size))}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer.elementor-widget-empty,.e-con>.elementor-widget-spacer.elementor-widget-empty{position:relative;min-height:22px;min-width:22px}.e-con-inner>.elementor-widget-spacer.elementor-widget-empty .elementor-widget-empty-icon,.e-con>.elementor-widget-spacer.elementor-widget-empty .elementor-widget-empty-icon{position:absolute;top:0;bottom:0;left:0;right:0;margin:auto;padding:0;width:22px;height:22px} /*! elementor – v3.19.0 – 07-02-2024 */ .elementor-heading-title{padding:0;margin:0;line-height:1}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title[class*=elementor-size-]>a{color:inherit;font-size:inherit;line-height:inherit}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-small{font-size:15px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-medium{font-size:19px}.elementor-widget-heading …

Pavlova med jordbær og is Read More »

Pavlova med sjokolade og nougat

Pavlova med sjokolade og nougat

Pavlova med sjokolade og nougat er en himmelsk god kake du kan servere med stolthet. Alt er laget fra bunnen av, og ingenting er vanskelig å lage. Odense Nougat kan erstattes med Nugatti hvis nougaten er vanskelig å få tak i. Relaterte oppskrifter Alle 17. mai 17. mai – Kaker 17. mai – Søtbakst Annen søtbakst …

Pavlova med sjokolade og nougat Read More »

Regnbuemarengs

Regnbuemarengs

Supersøte regnbuemarengs, som passer perfekt til temafesten, barnebursdagen eller Pride-feiringen!

Pavlova til jul med riskrem, rød saus og pepperkaker.

Pavlova til jul

Julepavlova – hvorfor ikke? Lag en flott krans og pynt den opp til jul, med pepperkaker og tranebær. Mer skal ikke til! I denne oppskriften bruker vi riskrem og vaniljekrem, som gir en nydelig smakskombinasjon.

Scroll to Top