Valentine

Hjerteformede marshmallows

Hjerteformede marshmallows

Det er enklere å lage marshmallows enn man skulle tro. Disse hjerteformede marshmallowsene er myke og luftige, med en god smak av vanilje. Perfekte i en kopp kakao til noen du er glad i!

trippel sjokolade brownie

Trippel sjokolade-brownies

Fantastisk gode brownies med trippel sjokolade: mørk, lys og melkesjokolade! Dette blir en myk brownie, med en perfekt krakelert overflate. Perfekt å gi bort til kjæresten, eller til mamma på morsdagen!

Rund kladdkake med frisk jordbær på toppen.

Kladdkake

En kladdkake er en saftig og litt bløt sjokoladekake. Kaken er veldig populær blant våre kjære naboer i Sverige. Den er lett å lage og den er utrolig god på smak – prøv selv!

Makroner i forskjellige farger på en asjett.

Makroner

Makroner eller "macarons" som de heter på fransk, er sprø utenpå og seige inni, og fylt med en nydelig krem. Lekre saker, både å se på og spise!

Nystekt sjokoladekake i langpanne, pyntet med non-stop.

Sjokoladekake i langpanne

Sjokoladekake i langpanne er lett å lage og et praktisk valg når kaken skal serveres til mange. Sjokoladekake blir ofte bakt til skoleavslutninger, barnebursdag og til kakelotterier. Kaken er laget med kefir som gir en smakfull og saftig kake de fleste liker.

Ostekake med bringebær i flere lag.

Ostekake med bringebær

Ostekake med bringebær i flere lage er en flott skue. Kaken er ikke vanskelig å lage, men det tar litt tid å lage den. Ostekaken er en superflott kake du kan være stolt av å servere!

Moussekake med bringebær og sjokolade på et fat.

Moussekake med bringebær

Moussekake med bringebær og sjokolademousse – en utrolig god kombinasjon som passer å servere til de aller fleste anledninger. Kaken kan lages året rund og er like populær i alle lag – denne bør prøves!

Bringebærsmash kake på en rosa asjett.

Bringebærsmash!

Mmmm… en skikkelig lekker og frisk formkake med sprø smash! 

Sachertorte med friske bær og kakepynt på et svart fat.

Sachertorte

Oppskrift på Sachertorte med marsipan Sachertorte er en berømt kulinarisk kake med opphav fra Wien i Østerrike. Denne kaken består av to lag med sjokoladebunner med aprikossyltetøy mellom lagene. Sachertorten er toppet med smeltet sjokolade. Kaken er ikke spesielt søt og smaker ekstra godt sammen med pisket krem ved siden av!    

Nystekte red velvet muffins med krem og kakepynt i røde hjerteformer.

Red velvet muffins

Oppskrift på saftige Red velvet muffins Red velvet muffins er er flott skue med sin kraftige røde farge. Dette er gode og saftige muffins med en smakfull ostekrem på toppen. Velg om du vil lage Red velvet muffinsene i middels eller stor former.  Muffinsen passer perfekt å lage til Valentine, jul eller morsdag.

Scroll to Top
Scroll to Top